Cele 4 zodii pe care sa nu le superi niciodata. Sunt dusmani de temut!

1
De Cristina Tudor
18 nov. 2019

Acesti nativi nu suporta oamenii falsi, tradatorii si mincinosii, prin urmare vor deveni dusmani de temut cand au de-a face cu astfel de persoane.

Descopera cele patru zodii pe care nu le superi niciodata:

Taur

Nativii din zodia Taur sunt toleranti si pot trece cu vederea multe lucruri, de dragul armoniei. Dar ar trebui sa fugi din calea lor daca au ajuns la capatul rabdarii. Taurul este rabdator cu cei care gresesc sau fac gafe nevinovate, dar nu ii pot tolera pe cei care incearca in mod intentionat sa faca rau si pe cei care au tot felul de strategii necurate.

Odata ce ai atras furia unei persoane din zodia Taur, poti fi sigur ca nu mai exista cale de intoarcere. Desi nu sunt razbunatori, Taurii reusesc prin comportamentul lor sa-i scoata din ecuatie pe cei pe care nu ii tolereaza. Au propriile metode de a-i face sa regrete vesnic ca le-au gresit. Faptul ca isi vad de viata lor si trateaza cu indiferenta si dispret persoanele care le-au gresit este una dintre cele mai mari razbunari.

Leu

Persoanele nascute in zodia Leu nu accepta sa ramana cu datorii, iar acest lucru este valabil si in ceea ce-i priveste pe oamenii cu care au conflicte. Vor sa aiba intotdeauna ultimul cuvant si pot astepta momentul potrivit al razbunarii chiar si cativa ani. Planul lor nu include doar razbunarea, ci distrugerea celui care a indraznit sa le faca rau.

Se pricep foarte bine sa faca strategii pe termen lung, iar scopul final este sa il umileasca pe cel sau cea care le-a gresit. In mod normal Leii isi cunosc adevarata valoare si nu se coboara la nivelul celor care apeleaza la diferite tactici marunte pentru a-i rani. Dar isi scot coltii si ghearele atunci cand sunt raniti sau tradati de o persoana in care au avut incredere. Leul iubeste dreptatea, sinceritatea si adevarul. Este o zodie a generozitatii si prieteniei. Adora competitia corecta si nu se teme de confruntari.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.