3 zodii care vor avea un 2022 perfect. Va fi anul lor!

1
De Maria Constantin
10 dec. 2021

Desi viitorul nu este sigur pentru nimeni, astrele aduc vesti bune: trei zodii vor avea un an grozav in 2022!

2022 va include o serie de evenimente cosmice interesante (multe miscari retrograde, eclipse si altele), dar cateva zodii se vor bucura cu siguranta de experiente incredibile, gratie influentei pozitive a astrelor. Iata care sunt acestea:

Pesti

2022 va fi anul tau. Astrele s-au aliniat in favoarea ta, astfel ca anul viitor vei avea mai putine frustrari si mai multa inspiratie pentru a fi productiva pe plan social, emotional, spiritual si profesional. Vei putea profita si de influenta benefica a doua planete mari, ceea ce te va ajuta sa te bucuri din plin de viata.

Jupiter intra in semnul tau la sfarsitul acestui an pana pe 10 mai, apoi din nou, din 28 octombrie pana in 20 decembrie, aducandu-ti noroc si putere la inceputul si la sfarsitul lui 2022.

Semnul tau zodiacal este guvernat de Neptun, planeta care iti va imbunatati intuitia si puterea de a visa. Una dintre cele mai indepartate planete de Soare, Neptun are nevoie de mai multi ani terestri pentru o miscare circulara completa, asa ca iti influenteaza viata inca din 2012 si o va face pana in 2025.

Foloseste aceasta conjunctura cosmica in favoarea ta! Nu conteaza cum vrea lumea sa fii – vezi-ti de drumul tau, oricat de trasnita ai parea!

Rac

Acesta va fi un an al explorarii. E timpul sa iesi din carapacea in care te-ai retras si sa culegi ce ai semanat.

In 2022 vei avea parte de aceleasi beneficii de care se vor bucura cei din zodia Pesti (doar ca nu la aceeasi intensitate), gratie influentei planetelor Jupiter si Neptun. Pe langa miscarile acestora, vei continua sa simti influenta lui Pluto in Capricorn in opozitie cu semnul tau zodiacal.

Pluto e o planeta mica, dar cu puteri magice pe care le exercita din 2008, de cand se afla in Capricorn, si va ramane asa pana in 2023, reamintindu-ti ca trebuie sa muncesti din greu ca sa evoluezi spiritual.

Cele mai infricosatoare zodii: Balanta iti poarta pica!

Pluto in opozitie cu zodia ta a contrabalansat firea ta anxioasa. Pregatirea ta pe plan spiritual se apropie de sfarsit, de acum esti gata sa iesi cu inima calda in lumea rece care te inconjoara.

Fecioara

2022 va fi unul dintre cei mai buni ani din viata ta. Pentru tine, 2022 este anul renuntarii. Obiceiurile de a te simti fara putere, furia si niste naravuri vechi – ai la ce sa renunti. Cele doua planete indepartate te vor ajuta sa te calmezi si sa te eliberezi de presiune.

Desi te plangi ca nu suporti stresul, ai un program sufocant care te predispune la epuizare si frustrare. Te-ai saturat de asta? Ei bine, 2022 iti ofera sansa de a scapa de aceste probleme: Jupiter si Neptun in Pesti, in opozitie cu zodia ta, vor modela trasaturile mai aspre ale firii tale.

Vei continua, totodata, sa resimti o oarecare intensitate a lui Pluto in Capricorn. Ce poti invata din tranzitul acestei planete in zodia muncii grele si a puterii? Pe langa tendinta ta de a munci peste limita, timiditatea te face sa te retragi. Nu te teme – anul viitor alinierea planetelor este perfecta pentru a te ajuta sa incepi o viata noua.

Foto: depositphotos.com