Cele 3 zodii protejate de Dumnezeu in a doua jumatate a lunii iulie

1
De Cristina Tudor
17 iul. 2021

Dumnezeu le-a luat sub aripa lui si nu va permite sub nicio forma raului sa se apropie de ele.

Acestea sunt cele 3 zodii protejate de Dumnezeu in a doua jumatate a lunii iulie. Afla daca si tu te numeri printre ele.

Sagetator

In a doua jumatate a lunii iulie esti mai protejata ca niciodata. Te poti considera norocoasa deoarece Dumnezeu te-a luat sub aripa sa si nu va permite nimanui sa te raneasca.

Acum ai ocazia sa iesi din zona de confort si sa iti urmezi visurile. Treci printr-o perioada plina de schimbari, cu provocari interesante care te conving sa indraznesti mai mult, sa crezi in tine si sa lupti din tot sufletul pentru ce iti doresti. Esti dornica de aventura si poti incepe un drum foarte frumos care iti va schimba radical viitorul.

Invata sa te lasi purtata de val, sa nu mai analizezi atat de mult fiecare detaliu si sa ii permiti Universului sa iti arate ce plan minunat are pentru tine. Surprizele se vor tine lant, te asigur!

Rac

Ultimele doua saptamani ale lunii iulie vor fi cu adevarat speciale pentru tine deoarece te vor ajuta sa iti transformi radical viata personala. Ai ocazia sa petreci mai mult timp cu tine insati si sa iti dai seama cine esti si ce iti doresti de la viata, de ce ai nevoie pentru a fi cu adevarat fericita…

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.