5 zodii ranchiunoase care iti poarta pica dupa despartire

1
De Alice Moisescu
13 feb. 2019

O despartire nu-i lucru usor de digerat, iar unele semne zodiacale nu se pot impaca cu acest verdict, mai ales daca nu ele au fost cele care te-au parasit.

Iubirea doare, iar atunci cand suntem suferinzi, luam decizii nesabuite. Vezi si tu care sunt cele 5 zodii care se lasa conduse de ranchiuna.

RAC

Nativii nascuti in Rac sunt firi razbunatoare care nu uita toata viata daca le-ai frant inima. Cu restul greselilor, acestia pot fi mai blanzi, insa vor suferi ani de zile si iti vor scoate ochii ori de cate ori vor avea ocazia. Vor isca certuri, dispute sau chiar… scandaluri, daca cineva le aminteste evenimentul neplacut.

GEMENI

Nativii nascuti in semnul Gemenilor sunt in general fluizi si nu-si consuma energia cu suparari inutile. Insa atunci cand ii ranesti, scoti la suprafata latura lor rautacioasa. Vor cauta moduri de a se razbuna, insa norocul tau e ca nu vor ajunge sa-si puna in practica planurile.

Cum te comporti dupa o despartire dureroasa conform zodiei

TAUR

Nativii nascuti in semnul Taurului sunt extrem de rautaciosi si te tin minte toata viata daca ai calcat stramb sau daca ai gresit cu ceva in relatie. Cel mai rau este daca le tradezi increderea sau daca ii dezmagesti, pentru ca nu iarta si nu uita ce le-ai facut.

Cele 4 zodii care manipuleaza cel mai mult in relatii

FECIOARA

Fecioarele stiu sa foloseasca o astfel de situatie in favoarea lor. Nu sunt firi foarte razbunatoare, insa nici nu iarta fara sa ceara ceva in schimb. Sunt experte in reprosuri si critici, pe care le aduc sub forma unor glume acide. Cat despre purtat pica, poate dura si luni de zile in cazul acestor nativi…

VARSATOR

Nativii nascuti in semnul Varsatorului nu sunt neaparat firi razbunatoare, insa sufera teribil atunci cand cineva le face rau. Aproape ca nici nu mai conteaza daca ai facut-o intentionat, Varsatorul iti va purta pica luni sau chiar ani pentru asa o isprava…

Astrologie: Cat tine supararea fiecarei zodii si cum revine la sentimente mai bune

Foto: Shutterstock.com