6 zodii secretoase care pretuiesc intimitatea: Sunt independente si nu te lasa sa te amesteci in viata lor

1
De Maria Constantin
6 mai 2021

Anumite zodii apreciaza singuratatea si intimitatea. Acest lucru are legatura cu personalitatea care le-a fost harazita de astrologie.

Nu-i nimic rau in a fi o persoana care tine la viata sa privata, chiar daca uneori oamenii interpreteaza gresit aceasta preferinta. De obicei, au senzatia ca ii lasi pe dinafara, dar tu pur si simplu nu vrei sa impartasesti oricui detaliile importante din viata.

Exista cateva zodii care pun mare pret pe intimitate. Iata care sunt acestea si motivele pentru care isi pastreaza ascunse detaliile vietii:

Scorpion

Aceasta zodie a invatat sa fie atenta pentru ca a suferit candva. Secretos si misterios, Scorpionul prefera sa ramana ascuns si linistit si ii apreciaza pe cei care ii respecta viata privata. Scorpionii traseaza granite, mai ales emotionale, si se supara cand acestea sunt incalcate. Nu le place sa le invadezi spatiul privat si sa le pui intrebari indiscrete – daca vrea sa-ti spuna ceva, o va face, daca nu, nu-l forta.

Taur

Este genul retras si prefera sa-si tina problemele pentru el. Taurul e determinat si se descurca singur, dar nu are incredere in oameni. Nu-i place cand lumea nu-i respecta dorinta de a ramane retras sau cand altii se amesteca in treburile sale. Puternic si inteligent, Taurul se descurca pe cont propriu si cere ajutor doar daca are nevoie.

Fecioara

Se simte cel mai bine in momentele in care sta retrasa. Cand e singura, lucreaza sau studiaza si nimeni nu-i cere nimic, Fecioara este cea mai fericita. Aceasta zodie nu simte nevoia sa le arate altora cum e viata sa si trebuie sa-i castigi increderea, fiindca nu ti-o ofera usor. Fecioara nu trebuie sa fie tot timpul inconjurata de oameni ca sa fie fericita.

Pesti

Aceasta zodie are nevoie de intimitate pentru a munci bine si pentru a se simti impacata. Nu vrea sa se simta judecata de altii, asa ca nu-i lasa pe multi sa intre in viata ei. Are o fire care o face sa caute evadarea si uneori simte nevoia sa se retraga pentru ca oamenii sa nu se amestece in viata sa. Pestii impartasesc multe cu ceilalti, dar apreciaza si momentele in care sunt singuri pentru a reflecta si pentru a fi creativi.

3 lucruri de care fiecare zodie are nevoie pentru a se simti iubita

Rac

Acest semn este foarte constient de emotiile sale, dar asta il face vulnerabil si adesea are de suferit. Ii trebuie timp ca sa se ingrijeasca si sa se asigure ca e suficient de puternic pentru a face fata lumii crude. Are tendinta de a se retrage pentru a se aduna, pentru a se vindeca si pentru a putea infrunta bataliile vietii.

Varsator

Fire extrem de independenta, Varsatorul tine mult la intimitatea sa. Poate avea multi prieteni si o familie mare si ii place sa fie printre oameni, dar e important sa stea si singur ca sa poata gandi. Daca are o problema, Varsatorul o va rezolva mai degraba singur decat sa depinda de cineva. Cand are intimitate se simte liber si creativ – atunci munceste cel mai bine si se simte in largul sau.

Foto: Unsplash.com.