5 zodii speciale, greu de inteles

1
De Teodora Tirca
31 oct. 2018

Unele semne zodiacale tind sa fie marginalizate – si nu pentru ca au trasaturi negative, ci pentru ca pur si simplu gandesc altfel decat ceilalti oameni.

Sa ai o minte diferita, care face conexiuni extraordinare si care vrea sa rezolve probleme inexistente pentru altii nu e intotdeauna o binecuvantare. Oricat de sociabil ai fi si oricat de mult ti-ai dori sa te integrezi intr-un grup, daca tii la valorile tale, vei fi nevoit sa faci nota discordanta.

Urmatoarele semne zodiacale sunt greu de inteles, insa sunt in aceeasi masura fascinante.

Varsator

Iti place sa le arati oamenilor ca esti independent si ca pur si simplu preferi sa faci unele lucruri de unul singur. Poate ca alti oameni nu concep sa mearga la cinema fara companie, in timp ce tu ai vrea mai degraba sa savurezi singur un film profund. Uneori, insa, iti e greu sa faci diferenta intre singuratate si independenta, si ai perioade in care tinzi sa te izolezi, ceea ce iti poate afecta viata sociala. Nu uita ca oamenii ii inlocuiesc foarte usor pe cei care nu le arata constanta si devotament.

Sa te bucuri de liniste, de profunzimea propriilor ganduri si de prospetimea naturii sunt lucruri care te fac fericit si nu trebuie sa renunti la ele. Insa incearca sa nu renunti nici la oamenii care tin la tine.

Capricorn

Vrei sa tii doar pentru tine ideile marete care te viziteaza uneori spontan, pentru ca vrei sa lucrezi de unul singur pentru a le pune in practica. Te temi ca alti oameni nu le-ar intelege si ca poate te-ar impiedica sa crezi in ele. Abia dupa ce un proiect este finalizat, incepi sa le vorbesti oamenilor despre el. Insa cei mai multi sunt reticenti, tocmai pentru ca le prezinti ceva maret din senin, fara sa-i fi implicat, asteptandu-te sa fii apreciat.

Incearca sa nu te mai temi de faptul ca oamenii te-ar putea judeca pentru ideile tale iesite din comun si pentru greselile pe care le-ai putea face pe parcursul acestui proces. Nu strica sa arati putina vulnerabilitate – oamenilor le va fi mai usor sa se apropie de tine.

Scorpion

Faptul ca intr-o secunda poti fi relaxat, iar in urmatoarea sa clocotesti de furie ii sperie pe oameni. Nimeni nu stie la ce sa se astepte atunci cand e in preajma ta, asa ca uneori cei din jur vor prefera sa te evite pentru a preveni un eventual conflict. Iar atunci cand te simti neinteles, si tu ai tendinta de a te separa de grupul din care faci parte.

Profunzimea emotiilor tale te poate face sa te simti tradat sau neapreciat, insa e cazul sa te gandesti si la cum ii faci tu pe ceilalti sa se simta. Incearca sa te deschizi, sa-ti exprimi emotiile, si oamenii vor incepe sa se simta in siguranta in preajma ta.

Taur

Uneori te simti marginalizat pentru ai impresia ca nimeni nu te intelege. Esti foarte sensibil si iei orice remarca marunta ca pe un atac, iar atunci cand ripostezi, nu o faci intr-un mod delicat. In loc sa risti sa fii inteles gresit sau ranit, preferi sa te separi de oameni – de aceea, uneori te poti simti singur.

Insa trebuie sa intelegi ca nu toti oamenii iti impartasesc pasiunile, si asta e OK. Nu te mai simti atacat de fiecare data cand cineva pare sa nu inteleaga dragostea ta pentru piesele de teatru, de exemplu. Veti gasi, poate, o alta modalitate de a va conecta.

Pesti

Ti se intampla adesea sa fii marginalizat intr-un grup, si de multe ori tu alegi ca lucrurile sa fie asa. Asta se intampla atunci cand simti ca orice ai spune este inteles gresit. Nu-ti place cand oamenii sunt duri sau rai cu tine, asa ca preferi sa te retragi in apele tale adanci.

Ti se pare mult mai usor sa mentii relatiile virtuale decat pe cele din viata reala, insa astfel nu vei ajunge niciodata sa experimentezi o conexiune adevarata. Ai nevoie sa risti sa te arati asa cum esti – cineva te va iubi pentru asta.

Foto: Shutterstock.com