Zodiile alaturi de care nu poti fi fericita, in functie de semnul tau zodiacal

1
De Cristina Tudor
7 mart. 2020

Pare un cliseu, dar este cat se poate de adevarat: viata este prea scurta pentru a fi nefericita. In concluzie, cel mai bine ar fi sa stai departe de aceste zodii!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Iti place sa te inconjori de oameni care iti seamana, deoarece cu acestia te intelegi cel mai bine.

Atunci cand valorile si interesele lor sunt prea diferite de ale tale, iti este greu sa ai o relatie cu ei. Nu poti fi fericita alaturi de Rac si Capricorn. Racul poate fi un pic prea sensibil pentru duritatea ta exterioara. Capricornul, desi este dur, este mult mai serios decat tine. Tie iti place sa ai un echilibru intre munca si joaca, iar Capricornul se axeaza pe munca tot timpul.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti genul de persoana care e multumita cu ce are.

Asta inseamna ca, odata ce incepi sa te simti confortabil in jurul oamenilor, nu mai vrei sa schimbi lucrurile prea mult. Tu esti cea care ai aceiasi prieteni de ani de zile si iti place asa. Esti mai putin fericita in preajma Leului si Varsatorului. Leul are o inima mare la fel ca si tine, lucru excelent atunci cand aveti interese comune, insa el e mult prea mandru si egoist uneori. In ceea ce priveste Varsatorul, cu siguranta ii admiri modul de gandire si atitudinea deschisa. Dar, tu fiind traditionalist convins, ti se va parea un efort prea mare sa incerci sa te intelegi cu el.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti genul de persoana care merge cu fluxul si care e inconjurata de persoane care iti respecta nevoia de libertate.

Nu accepti ca oamenii din jurul tau sa te traga in jos sau sa te faca sa te simti blocata. In timp ce s-ar putea sa te bucuri de anumite aspecte ale personalitatilor Pestilor si Fecioarei, in cele din urma, acestia nu te fac fericita. Pestii vor sa aveti o relatie apropiata imediat, in timp ce tie iti place sa iei lucrurile treptat. Pe de alta parte, Fecioara poate fi prea organizata pentru haosul cu care esti tu obisnuita, asa ca nu aveti cum sa va intelegeti.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Fie ca este vorba despre o relatie romantica sau o prietenie platonica, ai nevoie de cineva care sa te inteleaga si sa fie completarea ta.

Cel mai rau lucru pentru tine este sa fii inconjurata de oameni care nu iti respecta si accepta personalitatea. Berbecul si Balanta tind sa se numere printre acestia si, astfel, sa te faca nefericita.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.