Zodiile barbatilor care insala „in serie”. Nu se pot abtine!

zodii barbati care insala
1
De Cristina Tudor
1 aug. 2021

Infidelitatea este de mai multe tipuri: poate fi o scapare, care este apoi regretata profund, dar poate deveni si un adevarat viciu de care unii barbati nu pot scapa.

Iata care sunt zodiile barbatilor predispusi sa insele iar si iar, fara mustrari de constiinta:

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pare greu de crezut, dar nativii din zodia Pesti sunt cel mai predispusi sa insele in serie. Fiind persoane sensibile si foarte emotionale, chiar daca de multe ori nu lasa sa se vada aceasta latura a lor, Pestii cedeaza cu usurinta impulsurilor de moment. Dau dovada de instabilitate emotionala si au tot timpul nevoie de aventuri care sa le ofere fluturi in stomac. Zodia Pesti este guvernata de Neptun, planeta viselor, fanteziilor si iluziilor, ceea ce inseamna ca nativii acestui semn pot sa cada prada cu usurinta unor scenarii pe care si le fac in imaginatia lor. Au senzatia ca pot insela fara sa fie prinsi si repeta aceeasi greseala de multe ori.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Zodia Gemeni este un semn mutabil, ceea ce inseamna ca persoanele nascute in aceasta zodie sunt schimbatoare si au un comportament imprevizibil. Barbatii din zodia Gemeni se plictisesc repede si au nevoie tot timpul de ceva care sa ii stimuleze mental. Iar daca nu au probleme in relatie, le vor crea singuri. Pentru ca nu se gandesc prea mult la consecinte, barbatii din zodia Gemeni pot sa insele in repetate randuri. De asemenea, uneori dau dovada de egoism si nu iau in calcul efectele actiunilor lor asupra celor din jur. Avand inclinatie catre comunicare si tehnologie, aventurile lor incep de obicei in mediul online.

Leu (22 iulie – 22 august)

Barbatii din zodia Leu simt nevoia sa fie intotdeauna in centrul atentiei si cedeaza cu usurinta atunci cand primesc atentie din partea unei alte femei. Fiind guvernati de Soare, acesti nativi isi doresc sa straluceasca si adora sa fie maguliti. De ce le mai multe ori gasesc un astfel de comportament la inceputul unei noi aventuri, motiv pentru care nu vor rata ocazia de a insela.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Unsplash.com