Zodiile barbatilor care se indragostesc iremediabil de tine

1
De Teodora Tirca
25 iul. 2021

Astrologia iti poate oferi cateva indicii cu privire la zodiile barbatilor care se simt puternic atrasi de tine.

Iata care sunt, in functie de zodia ta:

Berbec

Indiferent ce faci, in jurul tau roiesc in special barbatii din zodia Balanta. Ii atragi ca un magnet si este posibil si ca partenerul tau de viata sa fie nascut in aceasta zodie. De asemenea, nativii din zodia Capricorn au o slabiciune pentru tine si te remarca intotdeauna.

Taur

Exista o atractie puternica intre zodiile Taur si Fecioara, astfel ca barbatii care se indragostesc iremediabil de tine sunt de obicei nascuti in aceasta zodie. Pe de alta parte, poti descoperi ca exista intotdeauna o tensiune sexuala intre tine si nativii din zodia Scorpion.

Gemeni

Barbatii din zodia Balanta par sa fie fascinati de tine, iar daca ar fi sa faci un top al celor care au fost indragostiti de tine de-a lungul timpului, vei descoperi ca Balanta se afla pe primele locuri. Si barbatii din zodia Sagetator te remarca din prima clipa si de obicei exista o atractie sexuala pe care nu o poti ignora.

Rac

Personalitatea ta fermecatoare nu trece niciodata neobservata de barbatii din zodia Capricorn. Nativii din aceasta zodie sunt atrasi ca un magnet de tine si sunt sanse mari ca partenerul tau de viata sa fie nascut in aceasta zodie. Si barbatii din zodia Fecioara sunt fascinati de tine, iar cei mai multi nativi ai acestei zodii cu care te intalnesti fac o pasiune pentru tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.