Zodiile barbatilor infideli. 5 zodii de care sa te feresti

1
De Cristina Tudor
18 ian. 2020

Descopera daca iubitul tau sau tipul pe care il placi este predispus la infidelitate!

Unele zodii iubesc atat de mult sa iubeasca, incat pur si simplu nu se pot satura niciodata de asta. Asadar, nu este suficient sa aiba o relatie, ele au nevoie de mai multe, in acelasi timp.

Sa fii inselata poate fi unul dintre cele mai urate lucruri de pe pamant. Poate crezi ca esti singura femeie pentru el, pana cand il prinzi cu altcineva. Apoi, isi cere scuze si va jura ca nu o sa mai faca niciodata asta, pana cand vei afla din nou ca ai fost pacalita.

Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba!

In acel moment, vei simti o multime de lucruri deodata. S-ar putea sa te intrebi daca i-a pasat vreodata de tine sau daca doar s-a folosit de tine in timp ce iubea pe altcineva.

Relatiile sunt complicate, dragostea este complicata

Este greu sa gasesti pe cineva care sa fie fidel si cinstit in zilele noastre. In timp ce unele zodii tind sa fie mai loiale, exista si altele predispuse la infidelitate.

Cele din urma pot fi maestre in manipulare, indecise sau pur si simplu se plictisesc usor.

Care sunt zodiile de barbati care te vor insela:

Gemeni

Gemenii sunt foarte sociabili si adora sa fie inconjurati de oameni. Ei pot vorbi toata noaptea cu o fata noua pe care tocmai au cunoscut-o si sa sa simta bine chiar si atunci cand tu nu esti in preajma. Sunt firi nelinistite care prefera sa iasa sa se distreze decat sa petreaca o seara de weekend cu tine. Gemenii sunt curiosi si se simt atrasi de tot ce e nou, mai ales cand vine vorba de oameni. Deoarece le merge mintea, vor invata rapid cum sa faca fata mai multor relatii simultan. De asemenea, sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt indecisi. Acest lucru poate insemna ca te-ar putea dori azi, dar maine va vrea sa scape de tine. In cele din urma, va face loc unei alte femei in viata lui pentru ca lucrurile sa devina mai palpitante. Ei urasc monotonia, un alt motiv pentru care ar putea fi infideli.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.