Zodiile care isi tin relatia departe de ochii lumii versus zodiile care dezvaluie chiar si cele mai intime detalii

1
De Cristina Tudor
4 iul. 2021

Descopera cat de discrete sunt zodiile cu privire la viata lor privata!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Singura modalitate de a-l descrie pe Berbec atunci cand vine vorba de viata lui amoroasa este: „Sunt indragostit, sunt indragostit si nu-mi pasa cine stie asta!”. Cand spune ca va spune tuturor despre relatia lui, exact asta va face.

Berbecului ii place sa iubeasca si chiar vrea sa impartaseasca asta cu toata lumea. Nu conteaza daca se intalneste cu persoana respectiva de doar cateva saptamani sau chiar zile, vrea sa arate cat de fericit este. Berbecul este una dintre zodiile care crede ca fiecare nou partener are potentialul de a deveni Alesul. Asadar, se asigura ca fiecare minut petrecut cu el este plin de dragoste si ca toata lumea stie despre asta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul nu trebuie sa spuna nimic pentru ca tu sa iti dai seama ca are pe cineva. Nu iti va spune, dar cu siguranta e scris pe fata lui: obraji imbujorati, un zambet larg si o stralucire aparte. Acestea fiind spuse, stie ca nu trebuie impartasit totul, mai ales atunci cand este personal si privat, precum viata lui sentimentala.

Taurul este rezervat, dar nu intr-un mod antisocial. Stie cand sa pastreze lucrurile pentru ei si cand sa le impartaseasca celorlalti si este foarte bun sa pastreze acel echilibru. Desigur, daca faci parte din familia lui sau dintre cei mai buni prieteni, probabil iti va spune imediat despre relatia lui, dar va fi, de asemenea, matur. Asta inseamna sa pastreze cele mai intime detalii pentru sine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii povestesc tuturor despre relatia lor. Ar vrea sa strige in gura mare de pe acoperisuri, daca ar putea. Si, probabil, chiar o vor face-o la un moment dat in viata lor. Le place pur si simplu sa anunte oamenii ca se intalnesc cu cineva, pentru ca sunt atat de fericiti in acel moment, incat nici nu mai conteaza daca relatia nu va dura prea mult.

Desigur, cand Gemenii vor incepe sa spuna tuturor despre relatia lor, nu o vor face elegant. Ei sunt semnul zodiacal care va impartasi fiecare detaliu intim din relatia lui, atat fata in fata, cat si pe retelele de socializare. Aproape vei simti ca faci si tu parte din relatia lui!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul nu este foarte matur atunci cand este intr-o relatie, pentru ca este prea incantat ca sa pastreze lucrurile doar pentru el. Cand intalneste pe cineva nou, o parte din el este intotdeauna in alerta ca acea persoana ar putea fi alesa/alesul inimii lui. Si, daca este asa, atunci ar fi bine sa inceapa sa faca prezentarile fatp de familie si prieteni cat mai curand posibil.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.