Zodiile care isi vor gasi jumatatea in luna noiembrie

1
De Cristina Tudor
25 oct. 2020

Pe masura ce luna noiembrie se apropie, unele semne zodiacale incep sa simta deja fluturi in stomac. E luna lor!

Daca te-ai nascut intr-unul din aceste semne zodicale, trebuie sa stii ca luna noiembrie iti pregateste multe suprize placute in ceea ce priveste dragostea.

Daca pana acum lucrurile au fost confuze, iar relatiile si flirtul mai greu de realizat, de pe 3 noiembrie cand Mercur retrograd se termina, viata sentimentala se va imbunatati radical. Atmosfera devine din ce in ce mai romantica de la zi la zi.

Zodiile care isi vor gasi jumatatea in luna noiembrie:

Fecioara

Te simti atractiva si starnesti dorinta.

Romantismul pluteste in aer in luna noiembrie. Vei fi mai increzatoare si vei emana acest lucru prin toti porii. Cei din jurul tau isi vor da seama sau isi vor reaminti de ce esti atat de minunata. Incepand cu 13 noiembrie, magnetismul tau va atrage o persoana cu care vei incepe o relatie cu adevarat profunda.
Citeste si: 6 cupluri zodiacale sortite esecului

Balanta

Te iubesti si esti pregatita sa iubesti si pe altcineva. Noiembrie iti intensifica increderea si iubirea de sine.

Vibratiile bune vin direct catre tine si te fac mai sarmanta decat de obicei. Cand Marte retrograd se va incheia pe 13 noiembrie, vei primi o doza intensa de energie pozitiva. Imediat dupa aceea vei avea parte de cuceriri dupa cuceriri, iar la final vei selecta persoana perfecta.

Scorpion

Vrei o relatie din care sa iasa scantei. Dupa ce Mercur retrograd ti-a creat probleme in paradis si a fost destul de incomod, incepand cu 4 noiembrie vei fi recompensata pentru ca ai reusit sa treci peste tot.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.