Zodiile care recurg la tacere din senin

1
De Cristina Tudor
23 iun. 2020

Unii oameni vorbesc continuu, apoi, brusc si fara niciun motiv evident, ei vor recurge la tacere. Este extrem de enervant!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul se poate infuria destul de rapid. Dupa ce se cearta, totul se transforma intr-o tacere care doare si intr-o atmosfera apasatoare.

De obicei, prefera sa evite conflictul si sa taca, lucru care inrautateste de multe ori si mai tare situatia.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul alege uneori sa se inchida in el si sa taca.

Se poate intampla acest lucru chiar in mijlocul unei dispute. Alteori, recurge la tacere doar pentru a-si dovedi un punct de vedere la care tine prea mult.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara vrea multa atentie si uneori devine extrem de sufocanta.

Exista momente cand apeleaza la tacere ca o forma de pedeapsa. Cand se inchide in ea, nu te va atinge, nu iti va vorbi si nici macar nu se va uita in directia in care esti.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta este blanda si corecta. Nu ar folosi nicicand manipularea pentru a obtine beneficii.

Ea este destul de vorbareata atunci cand simte ca poate avea incredere in cineva. Problema este ca nu se deschide prea usor in fata oricui, iar ea recurge la tacere din cauza timiditatii, disconfortului sau a unei nemultumiri minore.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Tacerea Capricornului nu este deloc periculoasa.

Asta se intampla mai mult din cauza faptului ca e foarte ocupat si nu are timp sa inceapa noi aventuri. El va vorbi cu tine atunci cand te va vedea. Alteori, el va discuta dinainte cu tine si te va anunta ca este prins intr-un anumit proiect.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.