Zodiile care se imbolnavesc cel mai des

zodii sensibile
1
De Cristina Tudor
13 mart. 2020

Care sunt cele mai sensibile si mai bolnavicioase zodii din horoscop.

Care sunt afectiunile care iti dau batai de cap de-a lungul vietii? De ce boli ar trebui sa te feresti in functie de zodie?

Cele mai bolnavicioase zodii din horoscop: Rac

Probabil pentru multi nu e o surpriza ca Racul se afla in topul celor mai bolnavicioase zodii. Racii sunt hipersensibili pe toate planurile, inclusiv cand vine vorba de sanatate. Isi fac multe ganduri si griji si tind sa aiba diverse afectiuni din aceasta cauza. Se agita si se streseaza exagerat. Se incarca negativ chiar si dupa cel mai mic repros.

Muncesc mult si isi fac griji, iar stresul si oboseala ii afecteaza fizic si psihic. Multi nativi ai acestei zodii au probleme cu stomacul si fierea, cu oasele si dantura. Se enerveaza usor, se lasa afectati de tot ce se intampla in jurul lor, nu se hranesc corespunzator si vor suferi de afectiuni ale sistemului digestiv.

Cand sunt bolnavi, devin si irascibili. Nu vor pe nimeni langa ei si nu au incredere in persoanele care vor sa le sara in ajutor. Se lasa doar pe mana medicilor atunci cand vine vorba de sanatatea lor.Racul poate avea probleme cu vezica urinara, sufera de diverse intoxicatii si se confrunta cu retentia de lichide in organism. Cand dau de greu, au insomnii si dezvolta intolerante alimentare. Sfatul specialistilor este sa spuna mereu ce ii deranjeaza, sa nu mai interiorizeze, ci sa vorbeasca despre ce ii supara, sa incerce sa se relaxeze si sa adopte o atitudine pozitiva.

Cele mai bolnavicioase zodii din horoscop: Fecioara

Fecioara e obsedata de control, iar atunci cand lucrurile nu ies cum isi propune ea, sufera enorm. Munceste mult, face ore suplimentare la birou mai mereu, se odihneste putin si isi face multe griji. Are multe sarcini si responsabilitati, iar presiunea la care se supune ii afecteaza si sanatatea.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

Foto: Getty Images