Zodiile care se plictisesc cel mai repede intr-o relatie. Te numeri printre ele?

1
De Mara Ionescu
28 iun. 2020

Potrivit expertilor, unele zodii se plictisesc mai repede atunci cand sunt intr-o relatie. De ce se intampla asta? 

Care sunt zodiile care se plictisesc cel mai repede intr-o relatie?

Unele relatii rezista pentru totodeauna, altele se consuma cu viteza luminii. Te atasezi pe viata sau nu? Astrologia incearca sa ofera raspunsul la intrebarea „cate sanse sunt sa te plictisesti rapid intr-o relatie”. Fiecare om este unic, insa semnul zodiacal poate sa indice motivul pentru care suntem predispusi sa renuntam rapid la o relatie.

Astrologie: Ce tehnica de manipulare foloseste fiecare zodie

Zodiile care se plictisesc cel mai repede intr-o relatie

Gemeni

Gemenii isi analizeaza in permanenta optiunile si nu le este jena sa le si puna in practica. Intr-o relatie pot fi si calzi, si reci – intr-un minut pot trece de la a fi foarte interesati de tine, la a nu le pasa ca existi. Sunt interesati mai mult de relatiile intamplatoare decat de a trece prin complicatiile unei relatii serioase.

Sagetator

Lucrurile dupa care tanjeste un Sagetator sunt independenta, calatoriile si explorarile. Au dorinta innascuta de a explora orice si pe oricine, de aceea se plictisesc rapid intr-o relatie. In momentul in care incep sa se simta ingraditi, renunta la acea relatie.

Varsator

Pentru nativii zodiei este greu sa stabileasca o legatura emotionala cu cineva. In plus, nu suporta sa faca aceleasi lucruri in fiecare zi, de aceea relatiile nu functioneaza pentru ei. Nu sunt incapabili de iubire, dar nici nu le plac relatiile serioase. Nativii zodiei au nevoie de o legatura sentimentala foarte puternica pentru a ramane prinsi intr-o relatie pe termen lung.

Astrologie: Cum ar trebui sa-ti decorezi casa in functie de zodie

Berbec

Berbecilor le place sentimentul de a fi indragostiti si de a avea o relatie, dar se plictisesc cu usurinta. Motivul pentru care se plictisesc atat de repede este ca nu au rabdare in relatie. Nu le place sa stea si sa faca planuri impreuna cu partenerul. Fac lucrurile in graba si apreciaza un partener caruia sa-i placa acest gen de relatie.

Foto: Shutterstock.com.