Zodiile care stiu sa pastreze un secret. Poti avea incredere totala in ele!

1
De Daniela Mitran
13 sept. 2019

„Shhh… Iti spun un secret, dar sa nu mai spui la nimeni!”. De care ori nu am spus fraza asta pentru ca ulterior sa fim tradate? Ei, bine, in aceste semne zodiacale poti avea incredere.

Sa te confesezi unei persoane inseamna, inainte de orice, sa ai incredere in ea. Insa tentatia de a povesti despre diverse situatii, persoane sau experiente este destul de mare, mai ales cand stii si cateva picanterii. Desi conversatiile sunt mai interesante cand se dezbat subiecte „interzise”, nu poti avea incredere in oricine. Din fericire, poti sa ai incredere in astre, pentru ca exista cateva zodii care stiu sa pastreze un secret!

Zodii care stiu sa asculte si sa pastreze un secret

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt empatice si sensibile. Poti sa povestesti vrute si nevrute cu ele, deoarece nu vor face nicio remarca negativa. Sunt foarte atente la detalii, iti vor oferi ajutorul ori de cate ori vei avea nevoie si in mod sigur vor putea sa pastreze un secret. Daca le povestesti cele mai picante detalii din viata ta, fii sigura ca aceste persoane vor pastra orice secret. Nu vor face nimic care sa te jigneasca si nici nu isi vor incalca promisiunea.

Rac

Deoarece sunt sensibile si foarte atente cu oamenii dragi din viata lor, persoanele nascute in zodia Rac iti vor fi mereu alaturi. Ele iti vor oferi mereu un umar pe care sa plangi sau vor fi cel mai bun confident atunci cand vei avea nevoie sa impartasesti un secret. Tot ce le povestesti despre viata ta va ramane intre tine si ele! Persoanele nascute in zodia Rac sunt de asemenea foarte empatice, asa ca nu ar trebui sa te mire faptul ca ele iti vor oferi sfaturi la fiecare pas sau te vor incuraja sa iesi din zona de confort.

Fecioara

Poti avea incredere totala in persoanele nascute in zodia Fecioara, pentru ca nu vor dezvalui altor persoane detalii despre viata ta. Fie ca le povestesti picanterii, fie ca le povestesti diferite situatii sau experiente, Fecioarele te vor asculta cu atentie si iti vor oferi sfaturi. Daca ai nelamuriri sau vrei sa gasesti mai repede rezolvari la unele probleme, poti apela cu incredere la recomandarile lor. Cel mai mare avantaj este acela ca secretul tau va fi intotdeauna in siguranta!

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur stiu sa pastreze un secret. Dar, inainte de a-ti oferi increderea lor, ele iti vor oferi si timp. Deoarece au foarte multa rabdare, aceste persoane te vor asculta pana la capat. Vor fi foarte atente la tot ce le povestesti si nu te vor forta sa dezvalui detalii despre care nu vrei sa vorbesti. Sunt foarte subtile si vor obtine mai multe informatii fara sa iti dai seama ca aceasta era intentia lor. Nu iti face griji, poti avea incredere totala oricand in ele, pentru ca nu vor impartasi cu nimeni ceea ce afla despre tine.

Gemeni

Pe lista cu zodii care pot sa pastreze un secret se afla si persoanele nascute in zodia Gemeni. Poti avea oricand incredere in ele, stiu sa asculte, insa stiu sa iti ofere si cele mai bune sfaturi. Conversatiile cu ele se leaga foarte usor si de fiecare data cand vei vorbi cu ele te vei simti mai bine. Stiu sa vada partea plina a paharului si te vor molipsi cu optimismul lor. Ai un secret? Poti sa povestesti despre orice simti in prezenta lor. Nu iti face griji, Gemenii sunt foarte deschisi si nu judeca pe nimeni.

Foto: Shutterstock.com