Zodiile cu care nu-i bine sa te certi: Gemenii au replica la orice

1
De Maria Constantin
19 mart. 2021

Sunt oameni care isi pot pastra calmul oricat de mult ai incerca sa-i enervezi. Dar sunt si oameni cu care nu-i bine sa te certi: nu uita si nu iarta!

In toiul unei dispute, cand simti ca niciun argument nu-i de ajuns, iti dai seama ca orice ai spune, nu vei reusi sa te faci inteleasa. Cuvintele si gesturile tale parca se izbesc de un zid, tensiunea creste la cote periculoase, pulsul creste de parca ai urca un munte alergand. Daca ai fi stiut ca se va ajunge aici si ca din cearta asta nu te vei alege cu nimic bun, ai fi renuntat din start, nu-i asa?

Totusi, cum poti sa stii asta de la inceput? Astrele iti pot fi de ajutor aici – acestea sunt zodiile cu care nu-i bine sa te certi:

Scorpion

Scorpionii se manifesta foarte intens dintr-un motiv. Guvernati de Marte (stiti, zeul razboiului), nu ezita sa te loveasca acolo unde te doare. Nu sunt insensibili, insa oamenii ajung sa le dezvaluie punctele lor slabe, temerile si secretele, iar daca cineva ii calca pe coada, contraataca lovind exact in punctele sensibile.

Gemeni

Inainte sa-ti dai seama incotro va ajunge disputa, nativul din zodia Gemeni stie deja despre ce vorbeste. Rareori intra intr-o cearta fara sa fie pregatit, dar chiar daca nu stapaneste pe deplin chestiunea care a provocat conflictul, stie cum sa se impuna pentru ca priveste lucrurile din perspectiva ta si iti cunoaste abordarea. O sa te faca sa te simti ridicol, pentru ca are raspuns la orice.

Motivul pentru care zodiile nu renunta niciodata: Esecul nu este o optiune pentru Sagetator

Berbec

Ca si Scorpionul, aceasta zodie este guvernata tot de Marte. Si se vede. Nu vrei sa te certi cu un Berbec, fiindca temperamentul sau se aprinde usor. Furia lui poate exploda si poate fi intimidant. Se enerveaza repede si se poate calma la fel de usor, dar nu-ti va fi usor sa treci peste asta si nici nu mai stii ce sa mai zici. Berbecul poate fi destul de imprevizibil.

Fecioara

Inca o zodie cu care nu-i bine sa te pui. Cunoaste totul despre tine si nu se fereste sa infiga lama adanc acolo unde te doare mai tare daca crede ca e necesar. Te poate intimida usor cu calmul sau relativ si enervant. Daca si-a format o parere si a apucat sa se aseze pe o pozitie, atunci stie ca are dreptate si nu ezita sa se certe cu tine pana in panzele albe.

Varsator

E o zodie intelegatoare, dar poate fi si aspra cand judeca anumite aspecte. Nu se teme sa-ti spuna exact ce gandeste si de ce este 100% convinsa ca gresesti. Ca si Gemenii, Varsatorul este capabil sa se puna in locul tau, iar in mintea sa a jucat deja rolul avocatului diavolului pentru a-ti depista si distruge argumentele.

Foto: Getty Images.