Zodiile de aer, cele mai deschise si creative

1
De Teodora Tirca
26 iul. 2019

Gemenii, Balanta si Varsatorul sunt cele mai sociabile, volubile si prietenoase zodii din horoscop.

Receptive si inventive, ele se adapteaza usor in orice context si isi fac prieteni oriunde, fara efort.

Se spune despre zodiile de aer ca sunt foarte inteligente si perspicace, originale, de-a dreptul vizionare. Ca le intereseaza mai mult lumea ideilor decat cea reala, palpabila si ca energia mentala este „aerul“ fara de care nu pot respira. Au un fler aparte care le ajuta sa se strecoare onorabil prin situatii care pe altii i-ar scoate din joc.

Latura mentala este in cazul lor dominanta: analizeaza lucrurile profund si, chiar daca stau destul in dubiu inainte sa ia o decizie, rezolvarile pe care le gasesc sunt nu de putine ori adevarate sclipiri de geniu. Mii de ganduri le trec prin minte in fiecare clipa, asa ca trebuie sa ai rabdare cu acesti nativi si sa nu ii limitezi sau descurajezi in niciun fel.

Sunt independente in toate privintele

Zodiile de aer nu se vor incadra niciodata in tiparele stabilite de altii si se distanteaza imediat de oricine vrea sa le tina pe loc. Pentru ei, totul este discutabil si intotdeauna exista o varianta de negociere. Nu vor incerca sa-ti cante in struna si nici sa te convinga ca dreptatea e de partea lor. Important este sa nu incerce nimeni sa le ingradeasca libertatea, pentru ca nu pot functiona eficient in astfel de conditii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.