Zodiile Opuse: Care sunt relatiile imposibile ale zodiacului

1
De Cristina Tudor
7 ian. 2022

Exista in zodiac o serie de relatii greu de stabilit, dar din care, totodata, am putea avea multe de invatat.

De ce? Pentru ca aceste relatii apartin zodiilor opuse din harta astrologica, zodii care se afla pe aceeasi axa complementara, care se disting prin diferente mari, dar totodata s-ar putea completa. Descoperiti care sunt cele mai dificile relatii ale zodiacului.

Ce inseamna zodii opuse?

Ati vazut vreodata cum arata o harta natala, o schema astrologica? O putem numi roata, caci zodiile sunt asezate pe cerc. Daca unim zodiile intre ele prin linii care strabat centrul acestei roti, vom obtine 6 perechi de zodii, fiecare in opozitie cu cealalta. Acestea sunt zodiile opuse, ambele unite prin aceeasi axa complementara, ambele caracterizate de aceleasi principii, insa cumva opuse: ce are unul bine exprimat, celalalt poate avea slab exprimat.

Asadar, in zodiile opuse gasim solutiile pentru a ne creste puterea acolo unde suntem slabi, ne completam cu acestea precum yin si yang, insa, ca doua substante care nu se pot contopi, ca apa si uleiul, ar putea fi aproape imposibil sa ne contopim vietile.

Va invitam sa descoperiti relatiile dintre zodiile opuse, care sunt punctele forte si slabe ale acestora.

Zodii opuse: Berbec si Balanta

Berbecul este direct, impusiv, extrovertit, dornic sa actioneze si sa iasa in evidenta, dar totodata egocentrist si foarte atent la propriul confort.

In sens opus, Balantele sunt blande si empatice, cauta mereu sa transmita un mesaj incercand sa il protejeze pe celalalt, au nevoie de pace si liniste, nu sunt extrovertite si nici atat de hotarate precum Berbecii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com