Zodiile si promisiunile. Cine se tine de cuvant si cine nu!

1
De Cristina Tudor
7 mai 2021

Afla care sunt zodiile care se tin de cuvant atunci cand promit ceva si pe care te poti baza!

Cand faci o promisiune sau spui ca vei face ceva, ce sanse sunt sa o faci de fapt? Pentru unii oameni, cuvantul este foarte important, pentru altii nu inseamna nimic si nu are absolut nicio valoare. Tu sau cei din jurul tau stii din ce categorie faceti parte? Daca nu, afla aici!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul chiar vrea sa-si tina promisiunile.

El isi doreste ca toata lumea sa fie fericita, asa ca le promite luna de pe cer. Cu toate acestea, are atat de multe lucruri de facut si e tras intr-o suta de directii diferite, incat uneori uita si acele promisiuni sunt in van. Nu vrea sa fie un ticalos, de fapt, e exact opusul: vrea sa fie mult prea dragut. Berbecul ar trebui sa nu mai promita cu o asa mare usurinta, ci sa gandeasca logic si daca nu crede ca va putea sa se tina de cuvant, sa nu mai spuna ca poate.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cuvantul este foarte important pentru Taur.

Daca spune ca va face ceva, chiar o va face. Singurul lucru de mentionat este ca promite destul de rar ceva. Increderea e ceva greu de obtinut si nu vei promite nimic cuiva in care nu ai incredere.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor sa isi tina promisiunile, dar nu intotdeauna le e usor sa o faca.

Cu toate acestea, au un talent de a face sa para ca s-au tinut de cuvant, chiar daca nu au facut-o. Este greu ca cineva sa se supere pe ei atunci cand nu reusesc sa-si tina promisiunile, pentru ca se stie ca sunt usor de distras si nu au vreo rea intentie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul e ingrozit de ideea ca cineva ar putea spune despre el ca nu e de cuvant sau ca si-a incalcat promisiunile.

Asadar, el isi respecta in general promisiunile. Nu va promite ceva pe care nu e sigur ca il poate indeplini. Din punctul sau de vedere, o promisiune incalcata este o inima franta si nu i-ar placea sa cauzeze nimanui aceasta durere.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.