10 sfaturi de styling oferite de criticul de moda Ovidiu Buta pentru tinute fara cusur

sfaturi de styling oferite de criticul de moda Ovidiu Buta
1
De Alice Moisescu
25 oct. 2018

Cred ca Ovidiu Buta deja nu mai are nevoie de nicio introducere.

Noi l-am invitat sa ne ofere cateva tips&tricks de care iubitoarele de moda pot tine cont la sesiunile de shopping din aceasta perioada.

Iata care sunt, asadar, cele 10 sfaturi de styling propuse de Ovidiu pentru alegerea  unor tinute de efect, care avantajeaza orice silueta si orice stil:

1. Purtati haine cu personalitate , dar in combinatie cu piese vestimentare clasice! De pilda, un palton intr-o nuanta puternica poate scoate din anonimat o tinuta clasica, in culori neutre.

2. Tinutele simplu nu dau gres aproape niciodata. Clasica little black dress ar trebui sa existe in garderoba oricarei femei. Tot asa cum ar trebui sa exista si camasa alba, jeansii casual sau pantofii cu toc mic. Stiti voi… asa numitele ”piese de rezistenta” ale unei garderobe.

3. Alegeti piese in culori deschise in partea superioara. Acestea vor atrage atentia asupra partii de sus, punand, astfel, in evidenta trasaturile fetei.

4. Cea mai buna alternativa pentru o vreme capricioasa ca cea de afara? Alegeti o tinuta formata din piese lejere, iar deasupra folositi o haina extrem de calduroasa, pe care o puteti da jos oricand.

5. Daca va plac culorile puternice, dar nu stiti cum sa le purtati astfel incat sa nu dati gres, solutia este acum la indemana voastra: asezati culoarea preferata langa o piesa intr-o culoare neutra (de exemplu, verde langa gri, albastru langa alb, rosu langa negru, etc).

6. Nu va simtit aventuroase in materie de fashion? Puteti alege o tinuta formata din piese in culori neutre, la care sa adaugati accesorii in culori tari, electrice.

7. Este necesar ca din cand in cand sa incercati ceva nou. Doar asa va evolua stilul vostru vestimentar!

8. Folositi cu incredere accesoriile! Acestea va vor ajuta sa dati credibilitate tinutei voastre.

9. Exagerati vestimentar, daca aveti ocazia. O haina de blana oversized sau dintr-un material deosebit, in combinatie cu o pereche de jeansi si incaltaminte cu varf ascutit pot forma un outfit de invidiat, daca este purtat in contextul potrivit, bineinteles!

10. Nu il ultimul rand, TU TREBUIE SA PORTI HAINELE, NU ELE PE TINE!

Foto: Instagram – Mary Lawless Lee