Archive & Summer Sale: Reduceri de pana la 70% numai in showroom-ul Amalin

1
De Georgiana Dorobantu
12 sept. 2023

De obicei, fiecare final de vara vine cu putina tristete, pentru ca se incheie un capitol, dar si cu entuziasm pentru noul sezon care incepe.

Pentru multe dintre noi toamna inseamna revenirea la rutina obisnuita, o organizare mai buna si planuri mai bine puse la punct. Este probabil acel moment in care iti reorganizezi garderoba, renunti la haine pe care nu le mai porti si faci noi investitii.

Oricum ai resimti aceasta trecere de la un anotimp la altul, avem vesti bune pentru tine si pentru garderoba ta. In showroom-ul Amalin, din Strada Paris nr. 7A, te asteapta reduceri de pana la 70%!

Incepand de joi, 14 septembrie, si pana sambata, 16 septembrie, va avea loc in showroom campania Archive Sale, cu reduceri de pana la 70%, precum si Summer Sale, cu reduceri speciale la colectiile Amalin by Andreea Raicu.

Ce trebuie sa stii despre Archive Sale

Chiar daca nu este intotdeauna usor sa ne desprindem de trecut, uneori este necesar. Doar astfel putem face loc pentru si mai multe lucruri bune. De aceea, ti-am pregatit o campanie Archive Sale numai in showroom-ul Amalin, unde vei gasi produse din colectiile vechi Andreea Raicu, cu reduceri de pana la 70%.

Printre ele se numara colectia 7 Senses by Andreea Raicu, tricouri din bumbac cu mesaje inspirationale, hanorace sau rochiile Andreea Raicu din colectii vechi.

De asemenea, poti descoperi la reducere produse returnate sau cu mici imperfectiuni, precum si piese sample care merita toata iubirea ta. Sunt unice si speciale 🙂

Summer Sale, ocazia perfecta de a-ti completa garderoba

Inceputul de toamna este momentul ideal pentru a analiza ce anume ai simtit ca iti lipseste din garderoba ta de vara si ocazia perfecta pentru a investi in acele piese la care ai visat. Campania Summer Sale din showroom iti permite sa cumperi cu reduceri de pana la 40% piese din colectile Amalin by Andreea Raicu.

CAND?

Archive & Summer Sale se desfasoara in perioada 14, 15, 16 septembrie.
Programul showroom-ului pe perioada campaniei este de la ora 10:00 la ora 19:00.

UNDE?

Numai in showroom-ul Amalin din strada Paris 7A, Bucuresti.

IMPORTANT*
Ne dorim ca toti cei care iubesc produsele Amalin sa aiba ocazia de a proba piesele pe care si le doresc, de aceea avem rugamintea ca timpul petrecut la cabina de proba sa fie de maximum 15 minute. Iti multumim pentru intelegere si te asteptam cu drag!

Produsele incluse in campania Archive& Summer Sale NU pot fi returnate.