Ce se poarta in primavara asta. 10 dintre trendurile lui 2021

1
De Teodora Tirca
15 apr. 2021

2021 este anul in care unii dintre noi aleg sa schimbe tricoul lalau cu o bluza vaporoasa chiar si pentru un drum scurt.

Statul in casa din ultimul an isi pune amprenta si asupra look-ului, multi simtind nevoia sa suplineasca distantarea sociala cu haine menite sa ridice moralul. Iar stilistii spun ca tinutele ce se poarta in primavara asta tin cont exact de aceasta necesitate.

Printuri florale

Era o vreme in care se spunea ca imprimeurile cu flori nu sunt pentru toata lumea. Ei bine, acesta pare momentul potrivit sa le incerci. Rochii, fuste, bluze, chiar pantaloni, orice iti face cu ochiul si are flori se va potrivi perfect cu starea lui 2021, cand toti visam la vremuri mai bune si mai vesele. Iar avantajul este ca poti folosi astfel de piese pentru combinatii indraznete si moderne, cu sneakersi sau bocanci, geaca de piele sau una din blugi.

Decupaje

Sigur, nu oricine poate sau isi doreste sa poarta decupaje, dar in primavara asta sunt trecute in tendinte. Si de ce sa nu recunoastem? Sunt anumite piese vestimentare care arata de-a dreptul spectaculos, mai ales daca sunt asortate cu cap. Decupaje laterale, cele in dreptul decolteului sau care lasa spatele la vedere se potrivesc de minune femeilor care nu se tem sa iasa din anonimat.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Instagram/@micahgianneli