Forme pure si armonioase, materiale pretioase in noua colectie Gino Rossi primavara – vara 2022

1
De Teodora Tirca
28 apr. 2022

Clutch-uri cu design tip nod, genti din rachita, mocasini cu cusaturi delicate – subtilitatea pretioasa este tema principala a lookbook-ului colectiei Gino Rossi pentru noul sezon SS’22.

Culori pamantii, texturi intrigante, detalii subtile – scenografia sesiunii de prezentare a colectiei Gino Rossi pentru sezonul primavara-vara 2022 a fost compusa din accesoriile minimaliste ale brandului, atat pentru barbati cat si pentru femei.

In garderoba minimalistei moderne, se gasesc slapi pe o talpa ortopedica, mocasini cu o talpa plata sau cu o baza mai grea, in nuante de alb murdar, caramel sau negru clasic.

Stilul modern athleisure este reprezentat de pantofi sport monocromi, care se vor potrivi cu usurinta intr-un cod vestimentar pentru birou. Moda casual se combina cu moda de seara. De asemenea, poti purta slapi pe un toc sculptural la serviciu si la cina.

Colectia de primavara este, de asemenea, bogata in genti de mana – clutch-urile si gentile shopper sunt realizate din noduri super la moda. Aceasta textura functioneaza astazi de-a lungul sezoanelor, precum cosurile de rachita pe care nu le folosim numai in vacanta.

Mai ales daca, la fel ca in colectia Gino Rossi, li se da forma unei genti geometrice acoperite cu piele. Gentile de tote mai rigide si rucsacuri moi sunt un tribut adus stilului de viata urban plin de surprize. Gentile hobo de la sfarsitul anilor ’90 sunt inca in tendinte si ele.

Colectia Gino Rossi are in vedere si o linie masculina. Pantofii si gentile indeplinesc cerintele vestimentatiei formale si, in acelasi timp, se disting printr-o eleganta moderna, perfecte pentru intalnirile de dupa orele de lucru sau evadarile de weekend.

Un barbat la moda care pretuieste calitatea isi poate cumpara pantofi sport in stil retro, pantofi lacuti sau pantofi derby cu cusaturi. Lucrurile necesare pot fi depozitate intr-un rucsac dreptunghiular, o servieta moderna sau o geanta de bowling.

Fotografii: Staszek Boniecki
Styling: Agnieszka Scibior
MUA: Wilson
Hairstylist: Michał Bielecki
Scenografie: Anna Szczęsna
Productie: Warsaw Creatives

Colectia este disponibila in magazine, pe ccc.eu si in app.

Foto: PR.