Ghid stilistic: Cum alegem pantofii de mireasa?

pantofi de mireasa
1
De Alice Moisescu
25 ian. 2019

Sa cauti o pereche de pantofi de nunta confortabili poate fi o reala provocare, mai ales atunci cand marele eveniment este chiar al tau.

Alegerea pantofilor a reprezentat intotdeauna o problema majora in viata noastra, a femeilor. Ce ne facem insa atunci cand trebuie sa alegem nu doar o pereche comoda de pantofi, ci si perechea ideala? Perechea mult visata?

Cum alegem pantofii de mireasa potriviti pentru ziua cea mare?

Urmeaza nunta ta? Ai de facut atatea alegeri si nu stii de unde sa incepi? Pantofii de mireasa sunt, de departe, unul dintre cele mai importante aspecte pe care va trebui sa le ai in vedere pentru somptuosul eveniment.

Pentru a veni in ajutorul tau, echipa noastra iti va sugera in cele ce urmeaza cateva ponturi pentru ca alegerea ta sa fie cea mai buna!

Inainte de toate, perechea ta de pantofi trebuie…

Sa se asorteze intregii tinute

Indiferent de modelul rochiei de mireasa sau de accesoriile alese, pantofii trebuie sa se potriveasca cu toate acestea. Astfel ca nu numai culoarea trebuie luata in considerare, ci si designul, cusaturile sau broderia aplicata.

Inaltimea tocurilor este si ea importanta

Dupa ce ti-ai facut o idee cu privire la designul si cromatica pantofilor, trebuie sa tii cont de un alt aspect extrem de important: de inaltimea tocurilor! Nu numai ca trebuie sa sa iei in considerare faptul ca vei sta cat e ziua de lunga in picioare, ca vei alerga de colo colo sau ca vei dansa, insa trebuie sa te raportezi si la inaltimea ta, dar si cea a mirelui.

Alege tocuri de o dimensiune rezonabila, astfel incat sa existe un echilibru intre tine si viitorul tau sot.

Confortul este premisa de la care trebuie sa pleci

Asa cum am sugerat si mai sus, gandeste-te ca ziua nuntii va fi o perioada plina de evenimente, de alergatura… Iar acest lucru poate fi de-a dreptul obositor. Ultimul lucru de care ai nevoie ar fi o pereche de pantofi incofortabili.

Incearca sa  nu te opresti la prima optiune care iti face cu ochiul, ci verifica mai multe. Perechea ideala de pantofi ar trebui sa nu te roada, sa te poti misca liber, sa iti stea piciorul confortabil in interiorul pantofului.

Obisnuieste-ti piciorul cu perechea de pantofi aleasa

Foarte multe viitoare mirese cred ca pantofii de nunta se poarta doar in ziua cu pricina. Este adevarat, perechea trebuie sa fie una foarte speciala, insa asta nu inseamna ca nu ar trebui sa ii porti pana in ziua nuntii. Ba dimpotriva! Te-ar ajuta nespus daca ii vei proba de cateva ori prin casa. Piciorul se va obisnui cu pantoful, iar in ziua nuntii vei fi mai stapana pe tine si te vei simti perfect!

Sfatul nostru? Kitten heels!

O pereche de pantofi de mireasa cu toc kitten poate fi o optiune excelenta daca vrei sa aduci impreuna si eleganta si gingasia, dar in acelasi timp sa te simti si confortabil. Cum majoritatea rochiilor de mireasa acopera in totalitate pantofii, poti purta kitten heels cu incredere!

Foto: Instagram – Wedding Chicks