Recreeaza stilul: Rihanna – Piesele de care ai nevoie pentru a un look asemanator 

rihanna
1
De Andreea Leta
31 oct. 2018

Rihanna a devenit, de ceva timp, una dintre cele mai importante activiste in ceea ce priveste acceptarea, diversitatea si satisfacerea gusturilor si placerilor unui public cat mai numeros si mai divers.

Pe langa succesul extraordinar pe care l-a inregistrat prin produsele cosmetice pe care le lanseaza sau prin colectiile de lenjerie intima, Rihanna a devenit, in primul rand, un model de atitudine.

Dupa ce a depasit perioada ’’Good girl gone bad’’ si, de ce sa nu o zicem sincer, dupa ce a depasit si standardul siluetei pe care obisnuia sa o dezgoleasca din ce in ce mai mult, Rihanna a imbratisat un stil cu adevarat cool, potrivit unei femei cu forme, extrem de senzuale si asumate din toate punctele de vedere.

A fost criticata de multe voci si a raspuns ferm fiecarei remarci rautacioase care s-a facut la adresa ei. Nu oricine trebuie sa aiba 90-60-90, iar celebritatile ne demonstreaza ca atitudinea increzatoare este, de fapt, cel mai de pret accesoriu pe care il poti purta, indiferent de forma corpului.

Rihanna, din punct de vedere vestimentar, nu cunoaste limite si frici. Trench-uri purtate pe post de rochie, decolteu generos, fuste foarte mini, cizme inalte, bijuterii masive, genti mini – din varful crestetului si pana la degetul mic, artista a devenit o adevarata sursa de inspiratie pentru stilisti.

Iata 3 lookuri purtate recent de ea, care ne-au inspirat si pe care le-am recreat.

The trench coat

Trench Topshop, topsop.com, £59

Saboti Yeezy, farfetch.com, 587 €

Geanta The 5th Element, 370 lei

Colier Zara, 89,90 lei

Black Panther

Haina din blana artificiala BSB Collection, 705 lei

Roche BSB Collection, 282 lei

Sandale Topshop, topshop.com, £46

Colier Topshop, topshop.com, £12.50

Utilitarian Chic

View this post on Instagram

Gusband & wife at the @louisvuitton cookout ✊🏿

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Salopeta Zara, 199,90 lei

Botine Topshop, topshop.com, £59

Geanta Topshop, topshop.com, £22

Ochelari Reserved, 59,99 lei

Ceas Doxa, B&B Collection, 1999 lei

Foto: Getty Images