Reguli de stil pe care fashionistele le ignora

1
De Cristina Tudor
8 iun. 2020

Stiai ca nu ar trebui sa asociezi bijuteriile din argint cu cele din aur si ca ar trebui sa asortezi poseta cu pantofii? Aceste reguli nu mai sunt valabile, iar stilistii si fashionistele le ignora.

Lumea modei este de obicei prima care renunta la stereotipuri si idei invechite. Noile trenduri ignora permanent regulile si pun in prim-plan individualitatea si originalitatea. Iata cateva dintre regulile de stil pe care specialistii le ignora:

Nu poti purta bijuterii din aur si argint impreuna

Daca in trecut asocierea acestor doua metale pretioase era privita ca fiind de prost gust, in prezent nu este nimic gresit sa le porti impreuna. Din contra, numerosi designeri includ auriu si argintiu in cadrul aceleiasi bijuterii.

Nu poti include mai mult de trei culori in acelasi look

Combinarea diferitelor texturi, culori si printuri a devenit o adevarata arta, rezervata celor care au cu adevarat un al saselea simt in ceea ce priveste stilul si moda. In prezent, designerii si fashionistele combina in mod impecabil printuri si culori care pareau ca nu s-ar fi potrivit deloc.

Hainele supradimensionate se potrivesc numai persoanelor inalte si slabe

Exista mitul ca hainele supradimensionate se potrivesc numai femeilor inalte si slabe. Dar in realitate, aceste piese vestimentare pot fi purtate de oricine, daca sunt asociate corect. Poti folosi un truc simplu, de a echilibra o piesa voluminoasa cu una slim. De exemplu, un pulover masiv se va potrivi perfect cu o pereche de jeansi skinny.

Nu trebuie sa porti sosete in sandale

In urma cu multi ani, aceasta asociere ar fi fost privita ca o gafa vestimentara de proportii.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/Alina Morozova