4 reguli de stil pe care frantuzoaicele le respecta intotdeauna

1
De Cristina Tudor
15 oct. 2019

Saptamana Modei de la Paris s-a incheiat de curand si in afara de modelele care au defilat pe podium, frantuzoaicele invitate la prezentari au atras atentia prin tinutele lor sofisticate.

Miile de invitati care au participat la show-urile de moda ne-au oferit o noua perspectiva asupra celor mai importante tendinte pentru sezonul urmator. Dar frantuzoaicele nu urmeaza orbeste toate trendurile. Ele au un stil special, care depaseste limitele cu privire la ceea ce se poarta si ce nu se poarta.

Iata cateva dintre regulile de stil urmate de frantuzoaice:

Haine si accesorii feminine, din piele

Pielea are parte de o revenire in forta in lumea modei. Dar in afara de jachetele clasice din piele sau pantalonii sexy din piele, frantuzoicele poarta acest trend intr-un stil propriu, interesant. Este vorba despre piesele cu croieli si modele feminine realizate din piele. De exemplu, o fusta creion din piele va arata excelent in asociere cu o camasa eleganta. La fel si pantalonii din piele ceva mai largi, diferiti de cei mulati in stil biker. Exista si camasi din materiale sintetice ce imita pielea si care arata la fel de feminin si sofisticat.

Multiple coliere cu pandantive purtate suprapus

Cand vine vorba de bijuterii, frantuzoaicele le aleg intotdeauna pe cele fine si delicate. Iar pentru acest sezon preferatele lor sunt colierele din lanturi subtiri, cu pandantive delicate, purtate in cascada. Anul acesta se poarta perlele, iar un colier cu pandantiv cu perla va arata excelent in asociere cu un alt lantisor subtire cu pandativ delicat.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.