Stil de primavara – Cele mai cool sandale cu platforma ale sezonului

sandale cu platforma
1
De Roxana Dobrita
30 mart. 2019

Paseste cu dreptul in noul sezon, alegand sa porti cel mai cool model de sandale al primaverii!

Cu Bohemian Rhapsody unul dintre cele mai premiate filme ale anului, filmul biografic Rocketman, despre Elton John, in cinema la final de mai si un fim despre David Bowie in lucru, este clar ca stilul glam rock este pe buzele tuturor in prezent.

Tocmai de aceea nu ma mira faptul ca trendul sandalelor cu platforma XXL a revenit in forta.

Gaseste-ti perechea preferata in galeria de mai jos!

Fanii retro vor adora referintele saptezeciste disco ale brandului Saint Laurent, mai ales ca vin la pachet si cu mult glitter si imprimeu cu stele.

Si Salvatore Ferragamo a privit inapoi cu bucurie sezonul acesta, sandalele cu platforma sculpturala din lemn, pluta si rafie fiind inspirate de Constantin Brancusi.

Ce pantofi se poarta primavara aceasta

Pe de alta parte, branduri indie precum Maison Mihara Yasuhiro si Sunnei au scos la inaintare design-uri sport si arhitecturale, cu platforme aproape exagerat de mari, in timp ce Miu Miu a jonglat cu o doza sanatoasa de kitsch, trimitand pe podium pantofi Mary Jane cu platforma acoperita cu satin si pietre semipretioase.

Preferatele mele? Cele propuse de brandul Jour/ne, reminiscente ale anilor nouazeci si parca izvorate din garderoba lui Baby Spice (imi place platforma invelita in imprimeu acuarela, atat de popular in acest sezon).

Reguli importante in alegerea pantofilor confortabili

Cel mai bun mod de a introduce sandalele cu platforma in garderoba ta e mizand pe incredere. In plus, gratie tocurilor mari si butucanoase, sunt confortabile si poti merge (si chiar dansa!) fara probleme purtandu-le.

Foto: Valentino