10 trucuri de stil care iti fac picioarele sa para mai lungi

1
De Cristina Tudor
19 sept. 2020

Stilistii stiu exact cum sa se foloseasca de trucuri si iluzii optice pentru a pune in evidenta formele corpului si pentru a face o silueta sa para perfecta.

Si pentru ca multe femei isi doresc sa aiba picioare lungi si sexy precum modelele care defileaza pe podiumurile de prezentare, specialistii au descoperit trucuri vestimentare care creeaza acest efect chiar si in cazul mignonelor.

Iata ce trucuri de stil sa incerci pentru ca picioarele tale sa para mai lungi:

1. Pantofii decupati spre varfuri te avantajeaza mai mult decat cei care iti acopera o mare parte a piciorului. Acest truc functioneaza prin efectul de alungire si de continuitate pe care zona adanc decupata il creeaza.

2. Lungimea ideala a pantalonilor este de asemenea extrem de importanta. Pantalonii scurtati fac picioarele sa para mai scurte, la fel si cei foarte lungi, care ating pamantul. Acestia din urma te avantajeaza numai daca sunt evazati si porti pantofi sau sandale cu platforma.

3. Baga topul in pantaloni in partea din fata. Va face ca partea superioara a corpului sa para mai scurta si picioarele sa aiba un aspect alungit. Este un truc folosit intens de fashioniste si vedete.

4. Alege linii verticale, in locul celor orizontale. Acestea creeaza efectul vizual de alungire pentru ca atrag privirea pe verticala. Pantalonii cu dungi verticale subtiri sunt de preferat in locul celor cu dungi late, care adauga volum.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/Amina Muaddi