5 manichiuri pentru mirese. Ce modele sa porti in ziua nuntii?

1
De Gavrila Alina
7 apr. 2022

Daca te pregatesti curand sa faci mare pas catre casatorie, atunci sigur esti in febra pregatirilor. Ce fel de mireasa vei fi? Ce tinutavei purta, ce coafura, pentru ce tip de manichiura vei opta?

E bine sa iei in calcul toate alternativele. Daca esti mireasa, astanu inseamna ca unghiile tale trebuie sa fie neaparat cat maisimple si cat mai naturale. Poti opta pentru diferite modelediscrete, dar speciale, care te pot scoate in evidenta. OPI Romania vine catre tine cu sugestii delicate pe care sa le porti in ziua nuntii si care sati ofere un efect de impact. Pana la urma, o manichiura french reinterpretata nu strica niciodata, nu?

Manichiura french reinterpretata

Manichiura french nu se va demoda niciodata, iar pentru o nunta este alegerea ideala. Manichiura French marcheaza un look simplu, fara efort si foarte delicat atunci cand este aplicatpe o unghie cu forma rotunda. Acest tip de manichiura este o alegere clasica si eleganta, care ne trimite cu gandul in anii 50-60, dar a carei simplitate are o tenta de modernism.

Trena

Pentru mirese, recomandam o manichiura ombre care sadea senzatia unei trene cu ajutorul unei baze nude subtile”, ne explica Diana Marandiuc, Education Manager OPI Romania.Foloseste lacul <Baby Take A Vow>, iar pe varf aplica <Alpine Snow>. Orice mireasa ar trebui sa incerce o manichiura subtila, cu un lac de unghii pastel precum <Bare My Soul>.

Butoni de costum

Poti sa te aliniezi traditiilor si sa alegi sa ramai in continuare la o manichiura clasica. Un look minimal este perfect pentru oricine si chiar si pentru o petrecere de nunta.

Marmura delicata

Acest look subtil care vine la pachet cu nuante delicate esteperfect pentru mirese, domnisoare de onoare si chiar oricepersoana care adora look-urile de inspiratie marmura.

Detalii aurii

Iata inca un look minimalist care sa te scoata in evidenta. Accentele aurii vor scoate in lumina verigheta si chiar si restulaccesoriilor pe care alegi sa le porti in ziua cea mare.