S-a deschis primul magazin KIKO MILANO din Romania in ParkLake Shopping

1
De Gavrila Alina
2 mai 2024

Pe 23 aprilie, KIKO MILANO, brandul de machiaj nr. 1 din Italia, a sarbatorit deschiderea primului magazin in ParkLake Shopping Center cu un eveniment spectaculos

KIKO MILANO este distribuit exclusiv de Fais Group in Grecia, Cipru, Bulgaria si Romania. Din 1997, cand Antonio Percassi si fiul sau Stefano au fondat compania la Milano, KIKO Milano a remodelat universul produselor cosmetice.

KIKO Milano este accesibil in 30 de piete cu peste 900 de magazine

Cu o gama nesfarsita de nuante, tonuri si texturi pentru toti iubitorii de beauty. Inclusiv pentru make-up artisti si nevoile lor profesionale personalizate.

Eveniment de lansare memorabil

Printre cei peste 150 de invitati s-au numarat influenceri, persoane din entertainment, vedete si, bineinteles, fanii KIKO. Lista de invitati a fost impresionanta si a inclus vedete precum Dana Savuica, Ioana Ginghina, Oana Zamfir, Anca Sina Serea, Majda Aboulumosha, Mihaela Calin sau Livia Graur. Toti oaspetii au avut ocazia de a fi fotografiati in photo corner-ul special amenajat, care a inclus si o cabina foto 360⁰. Urmand bogata traditie culinara din Italia, in zona de cocktail personalizata cu un bar LED, s-au delectat cu gustari si bauturi de inspiratie italiana. In plus, make-up artistii KIKO MILANO au oferit invitatilor o scurta sesiune de machiaj.


KIKO MILANO

Marca nr. 1 de machiaj in Italia. Prin gama sa diversificata de produse, KIKO permite fiecaruia sa-si exprime propria personalitate cu produse personalizate. Identitatea KIKO isi are radacinile in valorile „Made in Italy” si in lumea capitalei modei, artei si designului.

KIKO se reinnoieste continuu cu produse mereu fresh si mai apropiate de multiplele idealuri ale frumusetii.

FAIS GROUP

Fais Group of Companies opereaza in sectorul de vanzare al imbracamintei, incaltamintei, accesoriilor, precum si magazinelor universale de mai bine de 40 de ani. Domina piata greaca si si-a extins activitatile in Bulgaria, Romania si Cipru.

Fais Group este activ in patru tari europene (Grecia, Romania, Cipru si Bulgaria). Detinand atat distributia exclusiva a marcilor deja cunoscute, cat si puncte de vanzare private, magazine cu amanuntul si buticuri mono-brand.