Cele mai in voga manichiuri ale anului 2022

1
De Gavrila Alina
31 ian. 2022

In 2022, avem parte de noutati cosmetice la fiecare pas, dar si de tendinte cool si inovatoare. Daca lafiecare inceput de an suntem interesate de tipul dehaine care se poarta, sau de machiaje si coafuri, acelasi lucru il putem spune si despre manichiuri.

In ultimii ani, manichiura reprezinta atat carteanoastre de vizita, cat si modalitatea ideala de a neputea exprima.

In 2022, OPI a pregatit noi tendinte in materie de culori si stiluri, spune Diana Marandiuc, Education Manager OPI Romania. Noi credem ca, cele mairavnite dintre noile linii in manichiura vor fi cele care imprima unghiilor un look care imita marmura in nuante de roz delicat”, adauga specialista OPI:

Unghii care imita marmura

Daca in 2021, manichiura French era un must-have, anul acesta avem nevoie de un design ceva maicomplex. Incearca o manichiura diferita in care sajonglezi cu nunatele sau sa variezi tonurile neutre siaccentele indraznete.

Gri-albastrui

Pantone a anuntat ca albastru Periwinkle esteculoare anului 2022, dar versatilitatea este un cuvantcheie pentru lacul de unghii. Noua, celor de la OPI, ne place gri-albastrui. Da, e o nunta care se potrivesteperfect cu orice ton al pielii si, pe langa asta poate fi folosit cu usurinta ca baza in orice manichiura cu model.

Unghii roz

Manichiura roz a fost intotdeauna una de impact, fie ca vorbim de tonurile puternice sau de cele tonurile. Rozurile se potrivesc cu orice. Poti incepe anul cu o pata de culoare. Chiar daca pare a fi o nuanta idealazilelor de vara, te provoaca sati depasesti putinlimitele.