Colectia adidas x Marimekko impresioneaza printr-un stil fresh si indraznet

// adidas x Marimekko
1
De Gavrila Alina
18 apr. 2023

Colaborarea in editie limitata dintre adidas si Marimekko imbina frumusetea grafica cu cea a design-ului vestimentar

Celebreaza performanta si un stil de viata diferit alaturi de cea mai noua colectie adidasxMarimekko. Aceasta este cea de-a cincea colaborare si rezultatul consta intr-o serie de articole cu elemente inedite.

Doua imprimeuri emblematice din arhiva Marimekko sunt introduse in gama lifestyle a brandului adidas, oferindu-i un aer complet unic.

Linssi si Lokki sunt cele doua ”bijuterii” ale arhivei Marimekko

Imprimeuri care transpun o atmosfera saizecista, cu un twist modern al culorilor. Imprimeul Linssi a fost conceput initial in 1966 de catre artista textila si de mediu Kaarina Kellomäki, fiind un icon atemporal. Imprimeul Lokki a fost realizat in 1961 de unul dintre designerii consacrati Marimekko, Maija Isola, fiind inspirat de jocul luminii pe tesatura.

Optimism, incredere de sine si libertate de exprimare fara limite

Colaborarea se bucura de o paleta complet noua de culori, dedicata generatiilor urmatoare. Rolul lor este de a emana optimism, incredere de sine si libertate de exprimare fara limite. Colectia include atat piese standard, cat si articole realizate special pentru antrenamente sportive si articole Originals.

Gama este dedicata celor  dornici de miscare, avand la baza inovatiile adidas, create pentru a sustine performanta sportivilor. Printre tehnologiile folosite se pot remarca Aeroready si Formotion, ce ofera un confort si sprijin ridicat, indiferent de activitate.

Suntem incantati sa colaboram din nou cu Marimekko. Colectia are la baza un stil inovativ, astfel incat inspira spre miscare si aventura. Suntem mandri ca aceasta transpune stilul de viata expresiv, variat si constient al generatiei Z.” – Aimee Arana, Manager General al adidas Global, departamentul de Sportswear & Training.

Piese din materiale reciclate

Pe lista articolelor preferate se regasesc bustiera Aeroimpact Light Support Bra si colantii Optime Training 7/8 Tight. Ambele piese sunt realizate din materiale reciclate, care prin tehnici moderne au o elasticitate ridicata. Mai mult, tesatura adiflex ofera eleganta si suport pentru miscare, fiind 2 produse perfecte pentru miscarea in aer liber.

Daca iti doresti sa descoperi intreaga colectie adidas x Marimekko, aceasta e disponibila in magazinele adidas din intreaga tara.