Culorile dragostei pe unghiile nativelor din Varsator, Pesti si Berbec

1
De Gavrila Alina
9 feb. 2022

Schimbam anul, schimbam norocul. Se spune ca norocul este adus de destin, insa experienta ne-a aratat ca el poate fi influentat sau atras prin tot ce facem, spunem, gandim si purtam.

Pietrele semipretioase sau culorile pot fi talismanele noastre norocoase in 2022, anul in care cifra 2 predomina, impune si ne provoaca.

2022 este un an special si fiecare zodie poate sa invete lectii interesante, dar poate sasi atraga si situatii favorabile actionand cu intelepciune si alegand culorile norocoase. Si cum Varsatorul, Pestii si Berbecul sunt in lumina reflectoarelor pana pe 20 aprilie, intr-o perioada in care dragostea pluteste in aer, hai sa vedem ce culori de unghii le avantajeaza pe nativele acestor zodii.

Varsatorul

Caracteristica lui de baza pune in evidenta nevoia de libertate, exprimare si originalitate. Varsatorul este un deschizatori de drumuri, deci nici nu-i de mirare ca tinde sa nu respecte normele si sa renunte cu usurinta la ideile invechite despre viata. El va indrazni intotdeauna sa adopte un stil nonconformist, ba chiar sa si socheze, cu atat mai mult in aceasta perioada.

Reinventarea este cuvantul de ordine, ramane de vazut care sunt planurile pentru care va alege safaca acest lucru. Este un semn optimist, care nu se teme de viitor si in functie de ceea ce-i rezerva viata isi stabileste obiectivele.

In 2022, e timpul pentru cateva schimbari, unele majore, altele doar conjuncturale, dar daca vor sa aduca un element de noutate, o pot face foarte usor alegand o noua culoare pentru unghii. De data asta este vorba de una delicata, ca o dragoste pura.

Specialistii OPI le recomanda nuanta „Passion”, o nuantasuava de roz, pe cat de clasica, pe atat de eleganta si feminina, care evoca iubirea.

Pesti

Visatoare si cu puteri aproape magice, femeile „Pesti” seduc cu o mare abilitate. Sunt firi care se simt implinite atunci cand isi pot exprima creativitatea si latura artistica.

Femeile acestei zodii sunt delicate, pline de gingasie, dar in acelasi timp misterioase si senzuale. Sunt un amestec perfect de delicatete si forta, tumultoase ca apa marii, dar si incantatoare ca o zi senina de vara. Sunt romantice pana-n varful degetelor, asa ca nu-i de mirare ca vor alege de cele mai multe ori variatiuni de rosu pentru unghiile lor.

Si cum perioada ne indeamna pe toti sa calatorim pe valurile iubirii, nativele Pesti vor porni la drum cu avant si incantare. E momentul sa iasa din rutina si sa invete ce va nou, cu totul extraordinar, ceea ce le va da forta, vitalitate si le va face sastraluceasca, sa fascineze.

In 2022, specialistii OPI le recomanda nuantaOPI by Popular Vote”, un roz inchis, trandafiriu, bogat si plin de senzualitate.

Berbecul

Este un semn de foc, prin urmare are multa energie si o mare dorinta de realizare. Femeia acestui semn este puternica, dar si extrem de senzuala. Conjunctura astrala aduce operioada destul de aglomerata in care nativa va fi pusa la grele incercari. Agitatia si stresul sunt la ordinea zilei. E timpul pentru a pune piciorul in prag, pentru asi urmari obiectivele unul cate unul.

Actionand in acest fel va reusi, altfel se va pierde in tumultul treburilor zilnice. Cat priveste dragostea, Berbecul iubeste cu intensitate, dar are nevoie de complimente pentru asi incredinta inima partenerului. Desi culoarea benefica a berbecului este verde, rosu este o alta culoare pe care o apreciaza, si care le aduce si mult noroc in dragoste.

In 2022, specialistii OPI le recomanda nuantaStick To Your Burgundies”.

Foto: PR