De Paste bucura-te de zile insorite, relaxare si shopping la ParkLake!

1
De Gavrila Alina
4 apr. 2023

In Aprilie, ParkLake Shopping Center te invita sa savurezi fiecare clipa de sarbatoare!

Activitati si evenimente pentru toate varstele, te asteapta in ParkLake. Ateliere tematice pentru copii, jocuri distractive, photo cornere, targ de cadouri de Paste.  Sunt doar cateva dintre surprizele pregatite pentru aceasta perioada.

Activitati de Paste pentru copii

De Sarbatori, nu doar adultii au motive de bucurie, ci si copiii. In perioada 7 – 9 aprilie, cei mici sunt invitati sa fie ajutoarele Iepurasului si sa participe la atelierele creative. Atelierele vor avea loc in zona Main Square de la parter.

Mai mult, cei de la ProfiArt vor realiza o demonstratie live de pictura pe oua, impreuna cu copiii dornici sa invete.

Targul de Paste

Dar si cadourile pentru cei dragi ocupa un loc pe lista de prioritati, alaturi de distractie. Din acest motiv, targul de cadouri ii asteapta pe toti cu o varietate de cadouri si decoratiuni. In perioada 6 – 15 aprilie, la parterul centrului comercial.

Momente de bucurie cu Kinder la ParkLake Shopping Center

Atmosfera de sarbatoare din ParkLake va fi completata si de activitatile organizate de Kinder. Copiii sunt asteptati cu chef de joaca si multe activitati colorate. Ateliere de vopsire si incondeiere oua, unde creativitatea este rasplatita. Fiecare ou incondeiat este premiat cu un Kinder Surprise. Mai mult, toate ouale decorate de cei mici vor fi expuse si pot fi admirate in oul gigant Kinder, amplasat in Main Square, in periada 7 – 17 Aprilie.

Selfie cu Kinderino

Si pentru ca micile momente sunt cele care merita surprinse, oricine se poate bucura de un #selfie cu Kinderino sau MR Bons sau de o poza de familie la panoul Kinder.

Hai la vanatoarea de oua Kinder!

Dupa inregistrare, cei mici vor descoperi jocurile Kinder. Si vor putea sa isi testeze atentia si rapiditatea incercand sa termine cu succes provocarile din vanatoarea de oua. Toti vor primi un premiu surpriza si vor avea parte de multa distractie! 

Activitatile se desfasoara in zilele de 7, 8, 9 aprilie si 14, 15 si 17 aprilie. Accesul la activitati este posibil pe baza unui tichet Kinder. Mecanismul este urmatorul: la achizitia de produse Kinder de minim 10 lei de la casuta Kinder amplasata in zona tei exterioare de la parter, se acorda pe loc un tichet. Activitatile se desfasoara intre 11:00 si 21:00. in zilele mentionate. 

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shopping-ul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie. Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center Shopping Center gasiti la: https://www.parklake.ro