Elis Pavaje detine peste 26% din piata prefabricatelor mici din beton

1
De Gavrila Alina
1 iul. 2022

Compania Elis Pavaje si-a reconfirmat pozitia de lider al pietei prefabricatelor de beton.

Pe langa piata lucrarilor din fonduri publice, a crescut piata lucrarilor rezidentiale. Aici se simte o maturizare ca urmare a cresterii nivelului de trai.

Romanii sunt tot mai interesati de amenajarile exterioare

Acestia preiau idei pe care le vad in concediile in afara tarii. Iar preocuparea pentru design, nu doar pentru functionalitate a devenit tot mai evidenta.

Piata totala de prefabricate din beton a depasit in 2021 valoarea de 161 milioane de euro, din care Elis Pavaje a avut o cota de 26.4%.

Pentru 2021, Elis Pavaje a raportat o cifra de afaceri de 313.185.349 milioane de lei.

Pentru 2022 se vizeaza o crestere a cifrei de afaceri cu peste 20%. In conditiile in care in a doua jumatate a anului, Elis Pavaje urmeaza sa deschida cea de-a cincea fabrica, de la Arad.

Constructia acestei fabrici implica cea mai mare investitie a companiei de pana acum, respectiv peste 20 milioane de euro. In aceasta fabrica se vor produce pavele, dale si borduri premium.

In centrul dezvoltarii noastre a fost mereu clientul. Dorim sa ii oferim produse si servicii care sa treaca proba timpului. Speram ca odata cu deschiderea fabricii de la Arad sa putem deservi mai usor piata din vestul tarii. Apropierea de client este o necesitate pentru domeniul nostru. Ceea ce ne-a intarit pozitia de lider este aceasta orientare catre clienti.” a declarat Emil Gota.

Elis Pavaje este o companie privata 100% romaneasca. Un business de familie fondat in 1991 in Petresti de Elisiu Gota. Compania comercializeaza prefabricate din beton vibropresat.