Hyseac 3Regul+, tehnologia revolutionara URIAGE impotriva acneei intr-o formula mai rapida si mai eficienta

1
De Gavrila Alina
15 sept. 2023

Acneea este inamicul principal al tenului. Ea debuteaza de cele mai multe ori la pubertate si afecteaza atat pielea adolescentilor, ci si pe cea a femeilor cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani.

URIAGE vine in intampinarea persoanelor care se confrunta cu aceasta afectiune si imbogateste gama Hyseac cu un nou produs 3Regul+-. Acesta integreaza o tehnologie patentata – rodul a 4 brevete de inventie – care vine sa regleze si sa echilibreze microbiomul pielii.

Rezultate, eficacitate si ingrediente naturale

Hyseac 3Regul+ revolutioneaza ingrijirea pielii gratie ingredientelor din compozitia sa. Cum ar fi apa termala URIAGE, care linisteste pielea, acidul salicilic pentru purifiere si actiune keratolitica. Sau AHA cu actiune keratoregulatoare si zinc pentru netezire si purifierea tenului.

Hyseac 3Regul+ bifeaza 4 beneficii

PREVENTIE CU MPA-REGUL: reduce microbiofilmulformat de
CALMARE CU TLR2-REGUL: calmeaza raspunsulinflamator.
MATIFIERE CU LICORICE: regleaza excesul de sebum si matifiaza luciul nedorit.
ECHILIBRAREA MICROBIOMULUI cu patentul ENDO REGUL

Microbiomul pielii este un ecosistem complex de microorganisme ce joaca un rol crucial in mentinerea sanatatii si echilibrului pielii. Cercetarile efectuate de catre expertii URIAGE in domeniul dermatologiei au descoperit ca dezechilibrul acestuia poate duce la aparitia imperfectiunilor. Cum au reusit acest lucru? Cu ajutorul unei analize detaliate si indelungate al fiecarui microbiom acneic in parte.

O tehnologie noua, brevetata, care reechilibreaza microbiomul

– reduce efectul catecolaminelor si regleaza microbiofilmulpielii, cel care deterioreaza microbiomul;

stimuleaza peptidele antimicrobiane care contribuie la reglarea microbiomului;

regleaza microbiofilmul, aderenta si virulenta acneei agresive;

diminueaza nivelul de sebum care de asemenea incurajeazaaparitia acneei.

O noua formula, efecte in doar 4 ore

Beneficiile Hyseac 3Regul+ sunt multiple si vizibile. Prin utilizarea constanta, acesta actioneaza eficient impotriva acneei, ajutand la reducerea comedoanelor si a inflamatiei asociate. De asemenea, este eficient in diminuarea petelor, punctelor negre si rosetii, uniformizand nuanta tenului si oferind o stralucire naturala. Cu ajutorul lui, te vei bucura din nou de o piele mai curata, mai putine pete, puncte negre sau stralucire.

Hyseac 3Regul+ a fost testat dermatologic si este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibila. Formula sa blanda, dar eficienta, nu contine parabeni si a fost creata special pentru a evita orice risc de iritatii.

Produsele Uriage sunt disponibile online si in farmacii. Atat lanturi nationale, cat si regionale si independente (Farmaciile Tei & Bebetei, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro). Iar preturile lor variaza in functie de complexitatea gamei. Intreaba si tu medicul sau farmacistul despre produsele Uriage si, in functie de nevoi, alege-le pe cele care ti se potrivesc.

Uriage.ro (Instagram) / Uriage.Romania (Facebook) / Uriage.com/RO/ro (website)