Influente scandinave pe MODIVO

1
De Gavrila Alina
2 aug. 2022

Moda scandinava inspira constant toti iubitorii de articole calitative, croite perfect si rafinate. Definite prin simplitate, minimalism si aer modern, marcile scandinave sunt recunoscute si promovate cu entuziasm la nivel international. In oferta MODIVO se regasesc brand-uri daneze precum ROTATE, Remain, Samsøe & Samsøe, Rains, Gestuz, Brigitte Herskind si Notes Du Nord.

ROTATE – un simbol danez

Se remarca printr-o popularitate si exploarare intensa a retelelor de social media pentru a ajunge in top. Rochiile roz, cu maneci bufante si nasturi asortați sunt unele dintre cele mai emblematice articole ROTATE. Acestea se regasesc si pe MODIVO, unde este adorata de clientii care apreciaza un design nesupus normelor si diferit.

Samsøe & Samsøe – chintesenta spiritului scandinav

Inspirata direct in istoria scandinava, Samsøe Samsøe imbina utilitatea si spiritul de strada din Copenhaga perfect. Colectiile depasesc tendintele actuale, ilustrand faimoasa traditie daneza a design-ului care proiecteaza o moda minimalista si convenabila. Samsøe Samsøe se regaseste pe MODVIO cu rochii vaporoase, cu o croiala larga, in culori pastelate.

Rains – pentru zile ploioase si nu numai

Rains reprezinta un brand international respectat, cu o gama premium de imbracaminte de ploaie care combina utilitatea cu tendintele curente. Pe langa haine impermeabile outdoor, exista si o gama de genti si accesorii impermeabile. Rains demonstreaza cum vremea innorata este si ea o ocazie buna de a-ti exterioriza stilul.

Remain – ceva pentru influenceri

Acest brand reprezinta o combinatie a elementelor clasic atemporale si piesele moderne de designer. Cele mai emblematice piese sunt rochiile. Designerii de la Remain au reusit sa creeze o imbracaminte outdoor uimitoare. Acest lucru, imbinat cu stilul scandinav al brand-ului a cucerit femeile din intreaga lume.

Gestuz – avangarda scandinava

Libera exprimare, unicitate si dorinta de a fi diferit. Acestea sunt valorile esentiale ale Gestuz. Estetica oferita de brand se invarte in jurul tendintelor rock’n’roll imbinate cu aerul feminist. Articolele se adreseaza femeilor increzatoare, puternice, si cu un sex-appeal autentic. Gestuz e valabil si pe MODIVO, unde se regasesc costume supradimensionate sau jachete de piele pentru orice ocazie.

Brigitte Herskind – din inima Copenhagai

Unul dintre brand-urile iubite de femeile scandinave. Esenta stilului scandinav este cuprins in articolele minimaliste, simple si de o dezinvoltura naturala. Copenhaga reprezinta inspiratia permanenta pentru Brigitte Herskind, de la arhitectura pana la stilul de viata. O combinatie indrazneata de minimalist si rafinat, clasic si modern, forme brute si finisaje subtile. Nu in ultimul rand, brand-ul se remarca printr-o calitate superioara a hainelor si o abordare responsabila a productiei.

Notes du Nord – un brand pentru femei exceptionale

Notes du Nord sublineaza unicitateaa si orignialitatea fiecarei femei prin colectiile facute. O combinatie unica a stilului art-deco cu o atmosfera autentic nordica defineste articolele vestimentare. Notes du Nord are atat haine elegante, cat si casual pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa fie ”altfel”. Semnul distinctiv al pieselor este reprezentat de aparitia florilor. Acesta apare atat pe haine, cat si in design-ul magainzelor. Florile definesc o frumusete si dezvoltare echilibrata a femeii.

Articolele create de ROTATE, Remain, Samsøe & Samsøe, Rains, Gestuz, Brigitte Herskind si Notes Du Nord se regasesc pemodivo.ro.