KARL LAGERFELD si Rowenta lanseaza in Romania o linie in editie limitata de produse pentru ingrijirea parului

1
De Gavrila Alina
27 iul. 2022

Brandul Rowenta si designerul KARL LAGERFELD anunta lansarea in Romania a unei game in editie limitata de produse premium de ingrijire si coafare a parului.

Gama este compusa din peste 20 de articole. De la uscatoare de par, aparate de indreptat parul pana la aparate de coafat de ultima generatie.

Colectia s-a lansat, la nivel mondial, in luna martie la Paris. Linia evidentiaza 3 produse emblematice, primele dintr-o serie conceputa si dezvoltata special pentru acest parteneriat exclusiv. Un parteneriat ce ofera performante de nivel profesional cu rezultate exceptionale.

Aceste articole sunt:

• Un uscator de par cu un motor profesional de inalta calitate, care ofera performante de uscare la nivel de salon. Si cu tehnologia ionica „Air-to-Care” pentru a proteja parul si a spori stralucirea naturala;

• O placa de indreptat cu un pieptan profesional incorporat. Aceasta reproduce nivelul de atentie primit la saloane si asigura rezultate de indreptare supreme. Placa are si o functie ionica cu un strat Keratin & Glow care ofera o stralucire;

• O perie rotativa cu aer cald proiectata cu tehnologia Pro Dual Motion care ofera rezultate profesionale de uscare prin functia ionica. Peria are un strat Keratin & Glow care confera stralucire parului;

Toate produsele sunt de culoare neagra, elegante si au integrat modelul KARL LAGERFELD Kameo si un contur rosu care este un simbol al marcii.

Cele trei produse emblematice au un finisaj lucios unic al designului Kameo, oferind un aspect premium.

Gama de ultima generatie pentru ingrijirea parului se va gasi n magazine specializate de electronice, retaileri online si magazine universale. Produsele vor fi disponibile in editie limitata din martie 2022 timp de trei ani.

 DESPRE KARL LAGERFELD

Casa KARL LAGERFELD impartaseste viziunea iconica si estetica de design a fondatorului sau, Karl Lagerfeld. Brandul isi celebreaza mostenirea colosala si isi insufla pasiunea, intuitia si creativitatea in nucleul ADN-ului sau.

Semnatura KARL LAGERFELD combina clasicele pariziene cu o atitudine rock-chic.

Portofoliul sau de colectii accesibile si aspirationale include articole de imbracaminte pentru femei, barbati si copii. Dar si genti, articole din piele, ochelari, incaltaminte, parfumuri si lumanari.

Peste 200 de magazine monobrand din intreaga lume, cu locatii cheie in Paris, Londra, Munchen, Moscova, Dubai si Shanghai

DESPRE ROWENTA

Rowenta, brandul infiintat in Germania in 1909, raspunde nevoilor celor mai pretentiosi consumatori. Acesta combina performanta care garanteaza rezultate perfecte cu acele caracteristici ce au grija de tine.

Rowenta inoveaza in fiecare zi prin aparate care au grija de parul si pielea clientilor.