La Mita Biciclista Stabiliment Creativ deschide oficial rooftop-ul de deasupra Pietei Amzei. Afla care sunt evenimentele lunii Aprilie

1
De Gavrila Alina
4 apr. 2024

La Mita Biciclista Stabiliment Creativ ne pregateste o luna aprilie plina de evenimente. Colectii de retete noi de signature cocktails, noi produse de patiserie si primele produse de cofetarie de autor.

La Mita Biciclista, un spatiu reper in Bucuresti aflat in continua schimbare, si-a propus sa devina un simbol al vietii bune si plina de frumos din inima orasului.

Experiente unice, in fiecare luna, de neratat

Iar ca primavara sa fie savurata pe deplin, rooftop-ul casei este oficial deschis, ca o gura de aer proaspat deasupra Pietei Amzei.

Luna aprilie incepe cu o noua editie a evenimentului Inspiration To Go. De aceasta data cu o invitata recunoscuta pentru consecventa si energie, Andreea Esca. Andreea este cea mai longeviva prezentatoare de stiri si printre cele mai cunoscute femei de succes din Romania.

Inspiration To Go, un manifest pentru diminetile dedicate culturii si dialogului cu sens

Inspiration To Go sunt o interogatie matinala care capata rolul unui moment de inspiratie, in fiecare prima joi din luna. Departe de zgomotul si agitatia obisnuite esti invitat sa asculti povesti de viata si de cariera care sa te inspire. Iar tema acestei luni este CONSECVENTA.

Recitaluri de muzica de camera la Miercurea Sonora

Stabilimentul va gazdui pe Metaphor String Trio, pe 10 aprilie. Anthenaeum String Quartet – Anotimpurile, pe 17 aprilie. Dar si un duo de vioara si pian cu Rafael Butaru si Cristiana Mihart, pe 24 aprilie.

Recital de violoncel al lui Marc Coppey

Printre momentele reper ale lunii aprilie se numara si recitalul de violoncel al lui Marc Coppey, considerat unul dintre cei mai importanti violoncelisti din lume. Dar si un mare pasionat de muzica de camera, care vine special de la Paris, pe 5 aprilie, pentru un Concert Extraordinar de violoncel, organizat impreuna cu Institutul Francez din Romania.

Renumit la nivel international ca solist, pentru interpretarile sale remarcabile si protejat al lui Yehudi Menuhin (fost discipol foarte apropiat al lui George Enescu), la varsta de 18 ani, Marc Coppey a castigat Premiul I si Premiul pentru cea mai buna interpretare a lui Bach la prestigiosul Concurs Bach de la Leipzig în 1988. De atunci, cariera internationala a lui Marc Coppey a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa.

La Mita Biciclista se gasesc cele mai bune produse de viennoiserie din Bucuresti

Mai mult, urmeaza lansarea primelor produse de cofetarie, care vor intregi experienta dulce si vor incanta cele mai rafinate pofte. Printre primele produse vor fi Baba au Rhum si Millefeuilles.

Povestea gusturilor bune continua cu meniul de Signature Cocktails

Care vine cu noi retete unicat la Taste of Thursday. Eveniment bilunar in care doar un numar limitat de persoane se pot bucura de o degustare in detaliu, din meniul de primăvara-vara.

Pe tot parcursul lunii, Casa Mita Biciclista poate fi vizitata si explorata

O oprire la Punctul de Carte poate completa perfect vizita. Aici vei gasi titluri deosebite, perfecte pentru un cadou special sau pentru propria bucurie. Avem noutati de la edituri pe care le gasesti rar la Bucuresti de la Assouline, Taschen si Phaidon.

CASA MITA BICLISTA STABILIMENT CREATIV | str. Biserica Amzei 9 | No reservations – Walk-in only

Cocktail Garden | Cocktail Bar | Expozitii | Punct de Carte | Weekend Pastry Brunch