Lansarea BIC Soleil Escape in Romania: O seara de rasfat senzorial

1
De Gavrila Alina
1 iul. 2024

BIC, unul dintre liderii globali in produse de papetarie, brichete si aparate de ras, a lansat noua gama de aparate de ras BIC Soleil Escape in Romania.

Evenimentul de lansare a avut loc pe 26 Iunie 2024, in eleganta gradina a Hotelului Crown Plaza Bucuresti. Si a oferit invitatilor o experienta senzoriala unica.

Incanta-ti simturile

Intreg evenimentul a fost conceput pentru a reflecta pe deplin esenta campaniei „Incanta-ti simturile” cu noua gama BIC Soleil Escape. Atmosfera a fost incarcata de rafinament si relaxare, iar participantii si-au rasfatat simturile prin activari speciale si un cadru plin de culoare si parfum.

Invitatii au avut ocazia sa-si exploreze creativitatea in cadrul unui atelier de bratari din flori naturale, sub indrumarea unui florist. Activitate ce a adus un strop de natura si prospetime. Rasfatand simturile cu miresme florale delicate inspirate de parfumurile manerelor noii game BIC Soleil Escape – lavanda, eucalipt, trandafir si magnolie.

Mindful walking cu Andreea Raicu

De asemenea, au fost invitati sa participe la o sesiune de mindful walking sustinuta de Andreea Raicu. Sesiune urmata de un moment de sound healing oferit de Veronica Alexe. Ambele momente au fost gandite sa aduca relaxare profunda si conectare cu sinele. Astfel a fost pus in evidenta modul in care noile produse BIC Soleil Escape rasfata simturile atunci cand esti prezent si atent in rutina ta zilnica.

Pe parcursul serii, invitatii au fost incantati de sunetele melodioase ale harpei, care au adaugat un farmec aparte evenimentului. Nu au lipsit nici mancarurile delicioase si prosecco, ceea ce a creat o atmosfera perfecta pentru o seara cu adevarat relaxanta.

Detalii noua gama BIC Soleil Escape

Intr-o lume in care fiecare zi este o cursa contra cronometru, BIC Soleil Escape invita femeile sa se opreasca o clipa si sa isi ofere un moment de rasfat. Noile produse Soleil Escape nu sunt doar simple produse de ingrijire personala, ci o invitatie la un moment de liniste si pretuire de sine.

Manerele parfumate ale noilor aparate BIC Soleil Escape ititransforma dusul intr-o experienta senzoriala de neuitat, cu arome imbiitoare de lavanda si eucalipt sau trandafir simagnolie. Este acel mic rasfat care transforma rutina zilnica intr-un moment de pura placere. Este acel rasfat care te face sa tesimti frumoasa, puternica si increzatoare in fiecare zi.” a declarat Alexandra Gorcea, Product Manager Shavers Romania & Balcani, in cadrul evenimentului de lansare.

Inovatie pentru o noua experienta

Gama BIC Soleil Escape a fost creata pentru tine, femeia moderna care isi doreste sa se simta tot timpul bine in pielea ei. Fiecare detaliu, de la lamele mobile si durabile, pana la manerul curvat si confortabil, a fost conceput pentru a oferi o experientab placuta si comoda. Astfel ca, BIC Soleil Escape este noul element esential in rutina de ingrijire a femeilor.

Gama BIC Soleil Escape include 2 variante de produse:

BIC Soleil Escape cu 3 lame:

• Maner parfumat cu lavanda si eucalipt

• Benzi lubrifiante cu ulei de migdale

• Cap pivotant si lame mobile extra durabile

• Maner curbat cu prindere moale

• Disponibil in doua culori diferite – mov si verde

BIC Soleil Escape cu 5 lame:

• Maner parfumat cu trandafir si magnolie

• Banda lubrifianta activata de apa 360° cu ulei de migdale

• Cap pivotant si lame mobile durabile

• Maner curbat cu prindere moale de culoare roz

Noua gama BIC Soleil Escape promite o experienta senzoriala care va transforma complet rutina zilnica de ingrijire a femeilor.

Despre BIC

BIC este un lider mondial in productia de articole de papetarie, brichete si produse de ingrijire personala. Cu o istorie de peste 75 de ani, BIC se angajeaza sa ofere produse de inalta calitate, sigure, la preturi accesibile, produse esentiale recunoscute de toata lumea. Aparatele de ras BIC sunt create atat pentru barbati, cat si pentru femei, pentru o piele neteda si catifelata.