Magazinele Tommy Jeans din Bucuresti, Hub-uri creative prin Tommy Jeans Pop-up Experience

1
De Gavrila Alina
19 apr. 2023

Pe 25 Martie (ParkLake Shopping Center) si 8 Aprilie (MegaMall Bucuresti), magazinele TOMMY JEANS au devenit o platforma interactiva pentru patru artisti muzicieni emergenti.

Acestia au fost invitati sa cante live in fata fanilor brand-ului. Experienta a putut fi urmarita in direct si pe platformele sociale ale artistilor invitati – Dael Damsa, Miruna Mayra, Tommy Weissbuch, Tokyo

ParkLake Shopping Center, 25 Martie, Dael Damsa & Miruna Mayra

Cei doi au surprins esenta brand-ului American. Energie si indrazneala amestecate cu vibratia de pe strada, printr-un repertoriu alternativ, dinamic si surprinzator, in cadrul primului TOMMY JEANS Pop-up Experience. Artistii au mizat pe spiritul creativ ce se regaseste in ADN-ul brand-ului si au oferit o experienta unica vizitatorilor magazinului TOMMY JEANS.

Ce poate fi mai frumos decat arta, o comunitate fresh de tineri imbinata de valorile Tommy Jeans si grija pentru planeta. ” –  Miruna Mayra, artist & songwriter

Mi-a placut din start conceptul inedit al proiectului care se muleaza bine pe valori in care eu cred, diversitate, incluziune si colaborare in procesul artistic.” – Dael Damsa, cantaret, producator & songwriter

Tommy Weissbuch & Tokyo in MegaMall Bucuresti

Tommy Weissbuch & Tokyo au transformat cultura stradala si stilul urban intr-o experienta interactiva pentru vizitatorii din MegaMall Bucuresti, pe 8 Aprilie.

Tinerii artisti au sarbatorit valorile TOMMY JEANS si s-au lasat inspirati de mixul dintre clasic si nou care intampina un viitor mai bun, intr-un show ludic si vibrant.

Sunt super entuziasmat pentru conceptul acesta. Ne-am distrat alaturi de public, am cantat si am imbinat arta vestimentara cu cea muzicala.” – Tommy Weissbuch, artist, songwriter & actor

Ma bucur mult ca mi s-a oferit oportunitatea sa particip la acest proiect alaturi de upcoming artists ca mine, deoarece cred ca este nevoie de mai mult freshness si inovatie in industrii, lucruri pe care noi le putem aduce.” Tokyo, artist, singer, songwriter & producer

ADN-ul unic TOMMY JEANS este despre reinventarea stilului clasic

Radacinile brand-ului se regasesc in mostenirea culturii stradale si in tot ceea ce inseamna stilul hip hop cat si conectarea la subculturi. Prin TOMMY JEANS Pop-up Experience s-a realizat o fuziune intre cultura strazii, stilul urban si expresia artistica.

TOMMY JEANS sustine noul val de tineri artisti si priveste cu incredere si nerabdare spre viitorul cultural urban. TOMMY JEANS Pop-up Experience vine ca dovada a angajamentului brand-ului de a oferi suport tinerelor talente. Dar si de a oferi o platforma de exprimare, fiind o destinatie progresiva care combina muzica, streetwear si cultura.

TOMMY JEANS Pop-up Experience a fost un eveniment cu acces liber. Participantii au avut oportunitatea unica de a explora cea mai recenta colectie TOMMY JEANS Primavara ‘23 intr-un cadru dinamic alaturi de cei patru tineri artisti.

Colectia poate fi gasita atat online, pe tommy.com, cat si in magazinele TOMMY JEANS din Parklake Shopping Center si MegaMall Bucuresti.

Despre SARKK

SARKK a fost fondata in 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru CALVIN KLEIN in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume. O sursa de admiratie si inspiratie pentru consumatori din 1985. Brand-ul creeaza un stil emblematic, care prinde viata la intersectia dintre clasic si nou, creat impreuna cu oameni care modeleaza cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebreaza esenta stilului american clasic cu o nota moderna.