Noile colectii Crocs reinventeaza regulile styling-ului

1
De Gavrila Alina
23 mart. 2023

Primavara este momentul cand un nou val de tendinte acapareaza toata atentia, facandu-si loc usor in garderoba fiecaruia dintre noi.

Articolele vestimentare emana putere, incredere de sine si unicitate. De aceea, Crocs a creat 2 colectii care isi propun sa transpuna aceste trend-uri prin piese cu o libertate stilistica ridicata.

Platform Slide

Simplitate cu un twist modern. Colectia Platform Slide rescrie normele, venind cu accente versatile in orice tip de outfit. Incaltamintea este disponibila in doua versiuni – in culorile Jade Stone si Flamingo. Modelele au o platforma fina ce ofera siluetei inaltime si o face sa para mai zvelta. In plus, acestia pot fi purtati intr-o multitudine de situatii – de la o zi full la job, pana la o intalnire romantica.

Classic Sandals 

Un clasic reinventat cucereste instant. Colectia Classic Sandals este bazata pe ideea de a complimenta look-ul oricui indrazneste sa o poarte. Acest lucru este posibil pentru ca fiecare piesa are caracteristici distincte, precum modelul Classic Platform Flip care are o platforma texturata. Un alt exemplu este  Classic Crocs Sandal K care are integrate 2 curele in partea de sus, asigurand  un confort ridicat. Sunt ideali pentru clipele cand te simti entuziasmata sa iti exprimi fericirea printr-o tinuta colorata, ce va insenina ziua tuturor.

Mai mult de atat, Crocs a elaborat ambele colectii pe baza celor mai noi inovatii ale sale. De pilda, acestea au integrata tehnologia Iconic Crocs Comfort™ – un feature care asigura lejeritate  -, alaturi de personalizarea lor cu charm-urile Jibbitz™.

Acum este timpul tau sa stralucesti! Vei putea descoperi in curand intreaga gama de beneficii a celor mai noi colectii Crocs vizitand magazinele din Bucuresti.