Noul etalon al luxului The Art of Tailoring: Viggo Gold Signature Jacket  

1
De Gavrila Alina
28 apr. 2024

Din Aprilie, Gold Signature Jacket este prezent in Viggo Flagship Store, fosta resedinta a pictorului Gheorghe Petrascu, ca o autentica opera de arta.

Acest spectacol vestimentar, parte din conceptul The Art of Tailoring, dezvaluie partea nevazuta a unei piese lucrate cu talent.

Lansarea editiei limitate Gold Signature Jacket a fost celebrata de clienti si admiratori ai stilului Viggo

Nelipsiti au fost si designerul Catalin Botezatu, Mihai Petre in calitate de Master of Ceremony plus numeroase persoane publice printre care Stefan Banica Jr. impreuna cu fiul sau Radu, Monica Birladeanu, Viorel Moldovan si Raluca Badulescu. Seara exclusivista a fost completata de interpretarea extraordinara a mezzosopranei Andreea dell Uomo si a tenorului Alin Stoica. Acestia au fost acompaniati la pian de Claudia Suteu, in acord cu ambianta artistica a vilei patrimoniu cultural.

Invitati speciali

De atmosfera speciala a evenimentului s-au bucurat si reprezentantii Loro Piana, invitati speciali. Mai exact: Vittorio Osella – Market Development Manager, Matteo Brunetti – Trade Marketing Manager si Filippo Orefice – Sales Manager.

 Aceasta ocazie pune in lumina colaborarea de aproape 10 ani dintre Loro Piana si partenerul oficial Viggo Tailoring. Doar pe baza unor principii comune legate de calitate si servicii premium se putea construi in timp o astfel de relatie solida. Ca rezultat, Viggo si-a castigat onoarea de a fi considerat ambasador al brandului de tesaturi in Romaniaa povestit cavalerul Vittorio Osella, cu o cariera de aproape 29 de ani in cadrul companiei.

Pasiunea pentru excelenta duce Loro Piana intr-o calatorie in jurul lumii, in cautarea celor mai fine fibre naturale

Explorarea la standarde inalte a casmirului si matasii propune o experienta tactila rafinata celor ce iubesc sa calatoreasca cu stil. Fler-ul sartorial intalneste rafinamentul relaxat in tesaturile Cruise din colectia Primavara-Vara 2024. Produse in Italia si selectate pentru realizarea sacoului Viggo Gold Signature, cu un material lejer si cu o densitate de 220g/m2.

Nuante indraznete

Viggo a ales alb, bordeaux, verde si bleumarin, intr-o cromatica reprezentativa pentru tricolorul Italiei si de inspiratie marina. Detaliile editiei limitate a sacoului Viggo au fost cusute cu fir de aur Piana Clerico. Acesta este unic si reprezinta o expresie de top a confortului si pretiozitatii prin caratajul de 24k. La baza sta traditia din dinastia textila a famliei Piana ce a fondat in 1582 una din primele tesatorii din regiunea Biella. Cusatura butonierelor, a gulerului, umerilor, buzunarelor, manecii si reverelor dobandeste puterea unei bijuterii.  

Croitoria de lux, ridicata la rang de arta prin colectiile Viggo Spring Summer 2024 si, in mod special, prin piesa statement Gold Signature Jacket

 Editia limitata cuprinde obiecte sartoriale de inalta valoare, realizate in regim Made to Measure. Pretul unui sacou porneste de la 1500 euro, orice exigenta suplimentara legata de personalizare devenind o provocare acceptata pentru Viggo.

Astfel, la calitatea superioara a tesaturilor si a firului de aur provenind din Italia se adauga amprenta The Art of Tailoring ca expresie a elitei sartoriale masculine.

 Despre Viggo Tailoring


Viggo construieste imaginea succesului inspirand prin colectiile ready-to-wear de business, casual si de ceremonie, disponibile online, dar si fizic. In Bucuresti, Chisinau, Londra si Los Angeles. Totodata, propune servicii de croitorie privata in sistem Made-to-Measure si Bespoke prin intermediul carora acopera toate nevoile vestimentare masculine, indiferent de stil.

Viggo se mandreste cu o gama  variata de tesaturi premium de la cei mai cunoscuti producatori din nordul Italiei, regiunea Biella.