„O salata pe zi”, propunerea sanatoasa si delicioasa de la Agriro Fresh  

1
De Gavrila Alina
16 nov. 2022

Agriro Fresh lanseaza campania „O salata pe zi”! Agriro isi propune sa promoveze importanta consumului de salate pentru un stil de viata echilibrat.

Studiile de specialitate ne arata ca unul dintre cele mai sanatoase si simple obiceiuri alimentare pe care le putem adopta este consumul zilnic al salatei.

Insa, un studiu realizat de companie, arata ca doar 20% dintre romani consuma zilnic o salata. Chiar daca beneficiile pentru sanatate sunt incontestabile si cu totii stim asta.

O salata pe zi

Din acest motiv, Agriro Fresh te invita sa incluzi o salata in meniul tau nu de luni, nu de saptamana viitoare, ci de azi! Fie ca o adaugi ca garnitura la mancarea ta preferata. Fie ca reprezinta o masa in sine, salata este o alegere usoara si sanatoasa.

“Prin campania „O salata pe zi” dorim sa tragem un semnal de alarma! Ritmul alert al zilelor noastre ne face sa apelam la solutii rapide si nu intotdeauna sanatoase de a ne potoli foamea.

Salatele Oliveris si Shake and Go te fac sa te simti bine si sa fii bine

Economia de timp si aportul nutritiv, fac din salatele de la Agriro Fresh o alegere pentru viata!” a declarat Cosmina Mahara, General Manager Agriro Fresh.

Cum ar fi daca ti-ai putea schimba viata cu un singur gest?

Provocarea Agriro Fresh de a manca „O salata pe zi” vine si cu o intrebare: „Cum ar fi daca ti-ai putea schimba viata cu un singur gest?”. Si totul incepe cu obiceiurile alimentare pe care le ai zi de zi. Decizia de a introduce salatele in meniul zilnic este un prim pas pentru a ne schimba viata in bine.

E important de mentionat: combinatiile din salatele Agriro Fresh nu sunt intamplatoare. Oliveris inseamna mixuri diin frunze delicioase ce ofere un aport mare de vitamine si minerale esentiale.

Trei game Agriro Fresh

Oliveris”, salate formate din mixuri de frunze

Shake and Go”, un mix de legume si frunze cu dressing aromat si asortat

Master Fresh”,  plante aromatice gata taiate

Agriro Fresh detine certificatul IFS de nivel inalt

In luna septembrie a acestui an, Agriro Fresh a avut o noua evaluare in cadrul IFS Foods. International Featured Standard Food este un standard recunoscut de GFSI (Global Food Safety Initiative) pentru certificarea sigurantei si calitatii produselor alimentare si a proceselor de productie.

Agriro Fresh indeplineste cerintele IFS Foods la nivel inalt, cu o evaluare de 98.28%.

Acest certificat garanteaza ca, munca depusa este recunoscuta, iar produsele Agriro Fresh sunt sigure pentru consum.

Despre Agriro Fresh

De peste 20 de ani, Agriro Fresh este producator si importator de plante aromatice proaspete si salate ready to eat.