Pregateste-ti pielea pentru vara cu tratamente inovative

1
De Gavrila Alina
22 mai 2024

Sa ai o piele frumoasa in sezonul cald necesita un angajament constant si multa disciplina. Iar sub indrumarea expertilor de la Clinica Dr. Oana Manciu, va recomandam o serie de tratamente specializate care sa va pregateasca pielea pentru vara.

1. Curatare si hidratare in profunzime

Procedurile de curatare profunda efectuate in clinica includ un aspect esential, respectiv personalizarea terapiei in functie de nevoile pacientului. Acestea includ extractia, hidratarea si aplicarea de seruri nutritive. Tratamentele nu numai ca asigura curatarea pielii de impuritati, dar o si hranesc prin intermediul produselor profesionale care contin antioxidanti si peptide, ingrediente esentiale pentru un ten luminos si sanatos.

2. Peeling chimic superficial

Peelingurile chimice superficiale sunt realizate cu ingrediente blande, precum acidul glicolic sau salicilic, care indeparteaza celulele moarte ale pielii. Acestea stimuleaza regenerarea celulara si ajuta la diminuarea problemelor precum petele pigmentare si textura neregulata a pielii.

3. Injectarea de toxina botulinica si skin boosters

Toxina botulinica ramane o alegere populara pentru atenuarea liniilor fine si a ridurilor. Aducand un aspect odihnit si intinerit tenului. Injectata cu precizie, relaxeaza muschii faciali si reduce vizibilitatea liniilor de expresie. Complementar, skin booster-ele, care sunt injectari pe baza de acid hialuronic, restabilesc hidratarea pielii de la interior si imbunatatesc calitatea pielii. Crescand astfel elasticitatea si redand stralucirea naturala a tenului.

4. Tratamente cu Sofwave

Sofwave este o tehnologie inovatoare la Clinica Dr. Oana Manciu care foloseste ultrasunete inalt focusate pentru a atinge straturile medii ale pielii. Stimuland astfel productia naturala de colagen si elastina. Tratamentul este ideal pentru pacientii care cauta o imbunatatire a elasticitatii si o reducere a ridurilor fara timp de recuperare.

5. Tratamente cu exozomi

Acesti vectori biologici transporta moleculele active catre celule, sustinand repararea si revitalizarea tenului. Tratamentele sunt deosebit de eficiente in pregatirea pielii pentru expunerea la factorii de stres din mediul extern. Mai ales ca acestia devin mai agresivi in timpul verii, ca urmare a intensificarii puterii soarelui.

Pentru mai multe informatii despre aceste tratamente si pentru a vedea ofertele disponibile, puteti vizita sectiunea de Preturi sioferte de pe website-ul Clinica Dr. Oana Manciu.