Raiffeisen Digital Bank ofera clientilor noi 
pana la 200 de lei cashback

1
De Gavrila Alina
8 oct. 2023

Raiffeisen Digital Bank AG (RDB) a lansat o promotie prin care clientii noi pot primi 50% cashback (pana la 200 lei) pentru tranzactiile online si utilizarea functionalitatii unice „Pay&Rate”.

Promotia este limitata la primii 2.000 de clienti care isi deschid contul pana la 30 noiembrie 2023 si indeplinesc criteriile de eligibilitate.

Pentru a beneficia de oferta cu 50% cashback, clientul trebuie sa deschida un cont curent pentru prima data prin aplicatia Raiffeisen Digital Bank in perioada 1 octombrie-30 noiembrie 2023. Si sa utilizeze cardul virtual pentru minimum 3 cumparaturi online.

Contul este gratuit

Iar deschiderea acestuia nu dureaza mai mult de 10 minute. Cardul virtual este disponibil imediat pentru utilizare si poate fi inrolat in portofele digitale. Pentru a primi bonusul maxim de 200 lei, clientul trebuie sa faca tranzactii online eligibile de cel putin 400 lei si sa le evalueze utilizand Pay&Rate.

Functionalitatea Pay&Rate a fost lansata de Raiffeisen Digital Bank in iunie 2023, cu scopul de a crea o comunitate de utilizatori informati.

Utilizatori care iau decizii de cumparare mai bune, pe baza unui sistem de evaluari reale ale comerciantilor de catre utilizatori. Acesta permite clientilor sa evalueze experienta lor cu comerciantii direct in aplicatia RDB. Evaluarea poate fi facuta doar de catre clientii RDB, dupa o tranzactie la comerciantul respectiv. Aceasta este garantia faptului ca sistemul este unul de incredere, fiind eliminate evaluari false sau anonime.

Oferta noastra se situeaza la intersectia a trei trenduri majore: banking digital, e-commerce si economie colaborativa. Ca banca digitala, raspundem unei nevoi in crestere de service bancare simple si accesibile 100% online. Apoi, clientii se bucura de avantajele comertului electronic si cumpara tot mai mult online, iar noi ii sprijinim cu tranzactii sigure prin intermediul cardului nostru virtual. Iar intr-o economie digitala si colaborativa in care increderea este esentiala, noi contribuim printr-un sistem de evaluare a comerciantilor bazat pe o comunitate de utilizatori reali”, spune Sorin Stanciu, Country Manager pentru Romania la Raiffeisen Digital Bank.

Evaluarea comerciantilor

Pay&Rate e o functionalitate speciala pentru clientii din Romania. Pe langa plati online in siguranta, acum le oferim si posibilitatea de a evalua comerciantii si ii incurajam sa imparta experienta lor de cumparare cu altii, contribuind la crearea unui ecosistem bazat pe incredere. Suntem inca la inceput si ne propunem sa dezvoltam in continuare sistemul impreuna cu clientii nostri”, spune Jakub Malach, Board Member la Raiffeisen Digital Bank.

Mai multe informatii despre banca, oferta de cont curent si termenii si conditiile promotiei sunt disponibile pe site-ul https://www.raiffeisendigital.com/ro.

Despre Raiffeisen Digital Bank

Raiffeisen Digital Bank AG, cu sediul in Viena-Austria, face parte din strategia de digitalizare pe termen lung la nivel international a grupului Raiffeisen Bank International, care se concentreaza pe imbunatatirea constanta a valorii oferite clientilor in cele 12 tari din Europa Centrala si de Est, dar si pe investitii in noi modalitati de a raspunde nevoilor clientilor, atat pe pietele noi, cat si pe cele existente.