Remescar – aliatul frumusetii tale

1
De Gavrila Alina
10 dec. 2022

Cearcane, riduri, pungi sub ochi sau porii mariti, toate fac parte din viata noastra. Iar experientele prin care trecem cu totii isi pun si mai mult amprenta asupra pielii.

Si, binenteles, exista momente in care ne dorim mici retusuri sau pur si simplu o solutie rapida pentru imperfectiunile specifice.

Remescar te ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta, cu solutii rapide pentru frumusete!

De ce Remescar?
– este mai mult decat ingrijirea pielii
– contribuie la cresterea increderii in sine
– rezultate vizibile pe termen scurt si lung
– contine ingrediente puternice antiimbatranire

Produse eficiente dovedite clinic

Produsele Remescar cu efect instant te ajuta sa elimini pungile de sub ochi, sa reduci cearcanele si ridurile. Tot Remescar te ajuta sa obtii un efect de lifting al pleoapelor cazute si sa reduci aspectul porilor mariti (cu rezultate ce se pastreaza pana la zece ore).

Gama Remescar contine, pe langa produsele cu efect instant de corectare, si produse potrivite pentru uz zilnic. Sunt produse ce beneficiaza de tehnologii inovatoare. Tehnologia microbiom (formula avansata cu prebiotice, peptide si minerale hraneste si sustine microbiomul pielii pentru a-i pastra echilibrul).

Tehnologia microneedling (este bazata pe extract de burete de apa proaspata care are o structura in forma de ac. El creeaza mici puncturi terapeutice care intensifica productia de colagen si elastina din piele).

Produsele Remescar sunt disponibile pe piata din Romania in magazinele fizice si online Douglas, Marionnaud, Xpert Beauty, Elefant si in farmacii.

Afla mai multe de pe: www.remescar.com