SEBASTIAN Professional anunta lansarea inovatiei PENETRAITT OVERNIGHT SERUM, cu acid hialuronic si niacinamida

1
De Gavrila Alina
1 aug. 2023

SEBASTIAN Professional lanseaza PENETRAITT OVERNIGHT SERUM. Un tratament ser reparator de noapte.

Un ser inovator inspirat din rutina skincare, care actioneaza timp de 8 ore, atunci cand tu dormi, pentru a-ti repara firul de par, din interiorul structurii sale.

Formula usoara, care nu incarca

Cu o formula ce se bazeaza pe o combinatie speciala de acid hialuronic si niacinamida, oferind o structura mai neteda firului de par. Astfel incat, tu sa ai dimineata cand te trezesti un par mai moale si mai disciplinat. Un par mai frumos si mai usor de pieptanat, de coafat si de stilizat.

PENETRAITT Overnight Serum este un produs inovativ de top creat de SEBASTIAN Professional

Serumul a fost creat prin combinarea inspirata a doua ingrediente binecunoscute pentru efectele lor reparatoareasupra pielii. Acidul hialuronic si niacinamida. Este recunoscut efectul lor hidratant si restructurant asupra pielii. Aceste substante lasa pielea mai structurata, mai plina si mai tanara. De aceea, SEBASTIAN a adoptat aceeasi metodologie din skincare pentru a obtine rezultate spectaculoase in ceea ce priveste parul.

Solutia inovatoare a produsului PENETRAITT a fost gandita pentru hairstilistii si trendsetterii care pretuiesc expresivitatea parului

Pentru cei care adora sasi lase parul sa se exprime si sa ii reprezinte. Motiv pentru care se lupta cu deteriorarea parului in urma procedurilor de styling prea dese.

Parul are nevoie de odihna si refacere, dar viata trepidanta cere constant styling. Cum le impacam pe amandoua? Simplu, reparand parul in timpul noptii, cu acest produs inovator de la SEBASTIAN Professional. Combinand capacitatea acidului hialuronic de a retine hidratarea in firul de par cu proprietatile profund hidratante ale niacinamidei.

PENETRAITT ajuta la refacerea parului din interior, lasandu-l stralucitor si sanatos!

Datorita proprietatilor sale de stimulare a circulatiei, niacinamida are un rol vital in fortificarea firului de par. Parul devine mai energic, capata suplete si stralucire. Acidul hialuronic are actiune complementara. Fixeaza acest efect, actionand ca un burete, pastrand hidratarea la nivelul firului de par. Cum face acest lucru?

SEBASTIAN Penetraitt Overnight Serum creeaza o bariera de jur imprejurul cuticulei firului de par

Mai mult, nu permite hidratarii aduse de niacinamida sa paraseasca firul de par si sa se evapore. Astfel hidratarea se pastreaza in firul de par pentru mai mult timp. Atat acidul hialuronic, cat si niacinamida sunt recunoscute pentru efectele lor binefacatoare asupra pielii. Si isi unesc fortele pentru a upgrada rutina de ingrijire a parului. Dar si pentru a reda parului vitalitatea, hidratarea, textura si netezimea de care avea nevoie.

Serul de noapte SEBASTIAN Penetraitt are o formula light, care nu incarca parul

Nu ingreuneaza, nu lipeste firele si nu are nevoie de clatire. Este formula de tratament inalt performanta care iti economiseste timpul si energia, respectandu-ti stilul de viata activ. Cand te trezesti, vei vedea ca parul a devenit pur si simplu mai flexibil si mai usor de aranjat.

Cu Serul reparator de noapte PENETRAITT, brandul SEBASTIAN Professional isi extinde portofoliul de inovatii

Timp de 50 de ani, SEBASTIAN a simplificat si a rezolvat marile provicari cu care se confrunta in fiecare zi hairstilistii.

Pentru a crea PENETRAITT Overnight, SEBASTIAN l-a avut alaturi pe Shay Dempsey, SEBASTIAN Global Art Director

“Cand incep procesul creativ in urma caruia ia nastere un styling Sebastian, trebuie sa tin seama de o multime de elemente diferite. In primul rand trebuie sa tin seama de textura parului pe care lucrez. La fel cum pictorul trebuie sa tina seama de structurapanzei pe care va picta. a spus Shay Dempsey.

Cand folosesc serul de noapte PENETRAITT, marele meu avantaj este ca pot schimba si fortifica insasi structura parului, lasand-l extrem de bine pregatit. Dar si placut la atingere si puternic, usor si natural. Este ca si cum serul de noapte PENETRAITT ar fi navigat de-a lungul firului de par, de la radacina la varf, aducandu-i sanatate si stare de bine. Parul este gata de styling, pregatit sa il acopar cu toate straturile de produse de care am nevoie pentru a ajunge la forma creativa pe care o intentionam pentru el. Sebastian PENETRAITT schimba regulile joculuipentru mine, dar si pentru fiecare client care vine la salon.“

E noaptea ta, e lookul tau – le ai pe amandoua cu noulSEBASTIAN PENETRAITT Overnight Repair Serum! 🖤

Own the night, own the look with new Sebastian PENETRAITT Overnight Serum! 🖤

#Ownthelook #PenetraittSerum #SebastianProfessional

Reprezentantul SEBASTIAN PROFESSIONAL in Romania este INTERBRANDS ORBICO SRL prin Divizia SALON PROFESSIONAL.

Pentru mai multe informatii urmareste-ne pe retelele de socializare:

INSTAGRAM

@wellahair_ro

https://www.instagram.com/wellahair_ro/

FACEBOOK

@SebastianProfessionalRomania

https://www.facebook.com/SebastianProfessionalRomania

TIK TOK

@wellahair_ro

https://www.tiktok.com/@wellahair_ro